A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Ноутбук кожному вчителю

Дата: 10.01.2023 10:42
Кількість переглядів: 75

      У продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», що реалізується у рамках домовленостей Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури UNESCO у грудні до закладів освіти громади  прибуло  комп'ютерне обладнання – 10 ноутбуків Chromebook.

     Нагадаємо, означені ноутбуки оснащені спеціалізованою операційною системою від Google – Chrome OS, що відрізняється від звичних освітянам операційних систем. Тому партнерами розроблено чіткі інструкції для педпрацівників із підключення та налаштування ноутбуків. Водночас протягом 2022/2023 навчального року для користувачів ноутбуків передбачене безоплатне навчання, організоване МОН за підтримки Google Україна з можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу.

У подальшому користувачам пристроїв буде надаватися доступ до освітніх ліцензій Teaching & Learning Account для роботи в спільній екосистемі Google Workspace.

Тримаємо освітній фронт.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано