A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Психологічна підтримка дітей на період воєнного стану

Дата: 11.01.2023 08:22
Кількість переглядів: 68

     Обговоренню питання психологічної підтримки учасників освітнього процесу  було присвячено онлайн-нараду, проведену 10 січня 2023 року для працівників психологічної служби закладів освіти  Жашківської МТГ.

     Методист відділу освіти Наталія Яремчук акцентувала увагу на окремих питаннях нормативно-правових документів, які регулюють діяльність фахівців психологічної служби. Крім того, наголосила, що в сучасних умовах, пов’язаних з війною, істотно зростає роль психологічної служби у системі освіти, виникає нагальна потреба у наданні першої психологічної допомоги та емоційної підтримки на  різних рівнях у закладі освіти та інформуванні усіх учасників освітнього процесу з питань збереження їхнього соціального благополуччя і психічного здоров’я. Зокрема презентувала ряд  ресурсів, серію інформаційних матеріалів, корисних посилань, які спрямовані на психологічну підтримку, навчання та достовірне інформування.

По завершенню заходу спеціалісти обговорили питання організації належного психологічного, соціально-педагогічного супроводу учасників освітнього процесу

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано