A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВЕБІНАР «СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНА ОСВІТА: ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ»

Дата: 13.01.2023 07:57
Кількість переглядів: 61

     11 січня 2023 року в режимі онлайн проведено вебінар з вчителями громадянської та історичної освіти. Методист відділу освіти Сліпенко Г.В. окреслила завдання на  другий семестр, щодо участі у фахових конкурсах, представлення педагогічного досвіду на виставках. Учасники вебінару розглянули онлайн-сервіси та інструменти, які стануть у пригоді вчителям історії та громадянської освіти; отримають поради щодо використання профільних інтернет-сервісів.

Цікавими ідеями проведення своїх уроків поділилися у творчій майстерні педагоги:

Затишняк Т.Ф., учитель історії Жашківського ліцею №3, розповіла про історії в 5 класі та як використовує інтеракції «Історична математика», «Ребус-ленд», «Філворд», «Чарівний олівець».

Криштопа І.І., учитель історії Бузівського ліцею також поділилася досвідом роботи з підручником «Вступ до історії України та громадянської освіти», підручник для 5 класу (автор: І.Я.Щупак, О.В.Бурлака, І.О.Піскарьова, А.С.Посунько), а також впровадження веселих історичних перерв з вихованцями.

Супрун В.Л., учитель історії Жашківського ліцею №3 розповіла про свої

підходи до імплементації курсу «Громадянська освіта», а також ознайомила з особливостями викладання його розділів.

Тарасова Ю.М., вчитель історії та правознавства Острожанського ліцею, розповіла про практичні родзинки, які забезпечать цікаве навчання  на уроках правознавства – квести, правові дайджести, вікторини, конкурси.

Отже, окреслено подальші пріоритетні завдання для вчителів з питань формування ключових компетентностей учнів на сучасному уроці історії, права, громадянської освіти.

Щиро вдячні за співпрацю та бажаємо подальшої творчої праці.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано