A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Оголошення переможців проєкту "Марафон добрих справ"

Дата: 09.02.2023 14:56
Кількість переглядів: 95

     Добро завжди перемагає зло, а світло – темряву!
   В цьому нас ще раз переконали учасники проєкту “Марафон добрих справˮ.

    Завершилося оцінювання звітів учасників проєкту “Марафон добрих справˮ, ініційованого Національним банком України. 700 навчальних закладів приймали участь у Марафоні: 500 закладів шкільної освіти, 75 дошкільної освіти та  заклади позашкільної, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти.

   Із самого початку  повномасштабного вторгнення освітні заклади на чолі з педагогами стали своєрідними волонтерськими хабами. Педагоги задля добрих справ об’єднали навколо себе не лише дітей та батьків, а й усіх небайдужих мешканців громад та приватних підприємців.

   Учасники Всеукраїнського Марафону за 2022 рік здійснили 3 526 добрих справ, щодня знаходять в собі сили не лише долати виклики війни, а й робити добро та допомагати іншим! Серця дітей б’ються в унісон з мільйонами сердець наших захисників і захисниць, які боронять нашу землю. Діти разом із педагогами нашої громади також доклали та продовжують докладати титанічних зусиль, аби допомогти відстояти право України на свободу. І серед них заклад дошкільної освіти «Сонечко» с. Скибин – переможець  в категорії "Благодійник – творець добра своїми руками"

Всі учасники Марафону отримають від організаторів грамоти та сертифікати, а також нашу безмежну вдячність за світло у ваших серцях: Тетерівський ліцей Жашківської міської ради,...

     Вітаємо переможців! Безмежно вдячні педагогам, що допомагаєте нашій країні наближати Перемогу, підвищуєте культуру благодійності серед молоді та гуртуєте навколо себе не лише дітей, а й усіх бажаючих творити добро!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано