A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ЗАВЕРШЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ „ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ”

Дата: 17.04.2023 13:27
Кількість переглядів: 52

     Протягом березня 2023 року проходив обласний етап Всеукраїнської акції «ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ», що проводиться з метою формування національної самосвідомості, відновлення історичної справедливості, практичного вивчення великого матеріального спадку українського народу, активізації творчої активності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту.

 Завданням акції полягає у творенні писанок в орнаментальних мотивах і кольорі з побажанням «Перемоги Україні». В писанках наша мальована молитва про злагоду і мир поміж людьми – символ України та ціла світоглядна система в орнаментах – мотивах.

На обласний етап всеукраїнської акції «ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ» були надіслані й кращі роботи учнів закладів освіти нашої громади -  Бурлака Анастасія, учениця 11 класу Острожанського ліцею Жашківської міської ради (керівник Бурлака Оксана Василівна) та Мартиненко Владислав, учень 6 класу Соколівського опорного ліцею Жашківської міської ради (керівник Веризуб Оксана Миколаївна).

Роботи  визначені переможцями обласного етапу та нагороджені  Грамотою КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

Щиро учнів та наставників! Бажаємо подальших творчих перемог!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано