A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

СЕРПНЕВА НАРАДА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 01.09.2020 17:04
Кількість переглядів: 125

     31 серпня 2020 року в приміщенні комунального закладу «Мистецька школа» традиційно відбулася серпнева конференція-практикум педагогічних працівників. У зв’язку із карантинними обмеженнями на конференцію були запрошені лише керівники та заступники керівників закладів освіти.

    У роботі конференції взяли участь міський голова Ігор Андрійович Цибровський, начальник відділу освіти Валентина Миколаївна Савицька. Вони привітали присутніх із початком нового навчального року, побажали успіхів і нових звершень. Ігор Андрійович подякував керівникам за організоване завершення 2019-2020 навчального року та якісну підготовку закладів до нового навчального року.

    Під час роботи конференції педагоги та міська влада розглянули і обговорили найактуальніші питання розвитку освіти та завдання на 2020-2021 навчальний рік. З особливостями  створення  безпечних умов для навчання з урахуванням Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у ЗЗСО в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), впровадження дистанційного та змішаного навчання у закладах дошкільної та  загальної середньої освіти присутніх ознайомили у своїх виступах  спеціаліст відділу освіти В. А. Коломієць, методисти  С.І. Камінська та Г.В. Іванько.

    Про успіх та результативність через широке партнерство закладів освіти громади розповіла директор ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 Н.П. Сухоносова.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано