A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Зовнішнє незалежне оцінювання. ЗНО з математики: напередодні тестування.

Дата: 24.06.2020 17:05
Кількість переглядів: 93

     У четвер, 25 червня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У 2020 році програму проведення зовнішнього оцінювання відкриває тест з математики.

    Тест входить до трійки найбільш популярних предметів серед випускників шкіл. До участі у тестуванні зареєстровано понад 186 тисяч осіб.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

     Для допуску до пункту тестування учаснику обов'язково необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2020 році складається із 35 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам буде відведено 180 хвилин.

Результат виконання завдань №1-30, 33 та 34 за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з математики. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти України.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту - 62 бали.

Під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

З метою підготовки до тестування учасники ЗНО можуть скористатись наступними матеріалами:


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано