A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Свято освітянської родини

Дата: 03.10.2019 17:05
Кількість переглядів: 104

       За традицією на початку жовтня вся спільнота України приєднується до святкування Дня працівників освіти, адже родини мають дітей або онуків, які навчаються, а кожен громадянин нашої держави може з впевненістю назвати свого улюбленого вчителя-наставника. Цей день є особливим для освітян, серед яких керівники навчальних закладів, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти. Всі вони мають із упевненістю дивитись у майбутнє, відчувати підтримку держави. Це природно, бо лише в щасливих освітян вихованці також щасливі.

     2 жовтня в приміщення РБК відбулося  свято до Дня працівників освіти Жашківської ОТГ. На святі були присутні педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветерани педагогічної праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку – всі ті, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань.           Поздоровити освітян з професійним святом завітав міський голова Ігор Андрійович Цибровський. Зі словами величезної вдяки, пошани звернулась до ветеранів начальник відділу освіти Валентина Миколаївна Савицька, яка висловила свої найщиріші побажання. За традицією, у цей святковий день, за високі досягнення в навчанні та вихованні молодого покоління кращих працівників освіти громади було нагороджено Почесними грамотами Департаменту освіти і науки ЧОДА, грамотами Жашківської міської ради, грамотами та подяками відділу освіти Жашківської міської ради.

        Привітання перепліталися виступами дитячих творчих колективів закладів освіти, Жашківської мистецької школи,  представників колективів закладів, які підготували художні вітання своїм колегам.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано