A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Дитинство - чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій

Дата: 02.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 107

     1 червня, у перший день літа, в Україні, як і в усьому світі, відзначають радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Дитинство - чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Тож нехай роки дитинства у наших вихованців будуть яскравими та незабутніми. Щастя вам, дорогі діти, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, зростайте здоровими і удачі вам на життєвих дорогах!

    Цікаво, весело, креативно проходив цей день в ЗДО Жашківської ТГ. #1червняДеньзахистудітейдошкільники_ЖашківськоїТГ під таким хештегом педагоги громади, а також ЗДО «Малятко» №1 м. Жашків висвітлювали події цього дня. Групи "Смайлики", "Сонечко", "Веселка" проявили свої творчі здібності при проведені конкурсу "Мирна, квітуча Україна"- малюнок на асфальті . В садку  День захисту дітей був сповнений цікавими моментами, сюрпризами. Весело та емоційно пройшла музична розвага "Щасливе дитинство", Педагогічний колектив запросив молодших дошкільників на лялькову виставу "Ріпка".

     Дошкільнята ЗДО «Суничка» провели Флешмоб *МИ ДІТИ*.

    В ЗДО «Сонечко» №3 з нагоди дня захисту дітей в групі "Казка" відбулася спортивна розвага "До нас приїхав цирк", організована виставка робіт дітей з батьками на тему "Малюємо літо" і проведений конкурс малюнків на асфальті.

   Спортивне свято "Веселе літо - здорові діти!" , яке сподобалося усім учасникам організував колектив ЗЗДО «Ялиночка» с. Тетерівка.

   Турботу про себе відчули вихованці ЗДО «Веснянка» с.Вороне отримавши подарунки і найкращі побажаннями на «День захисту дітей» від керівника ПСП "Відродження" с. Вороне Котко Г. П., замісника Котко І. М. та депутата районноі ради Котко М. Г.

   Девіз свята у ЗДО «Журавлик» с. Кривчунка - Дитинство - це я і ти.

   Педагоги ЗДО «Дзвіночок» с. Литвинівка для своїх вихованців  організували розважально-ігрову програму «Хай дзвенить дитячий безтурботний сміх». Разом з вихователем діти виготовили колаж «Хай буде мир на всій землі, нехай сміються діти».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано