A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ НА НАПИСАННЯ ЕСЕ «ВІЙНА ЗА СВІЙ ШЛЯХ» (ДИТЯЧИЙ ПОГЛЯД)

Дата: 15.12.2023 14:07
Кількість переглядів: 155

      З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, формування почуття національної гідності, патріотизму, причетності до історії сьогодення було проведено  протягом жовтня –листопада 2023 року  Обласний етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд).

      Ініціатором конкурсу виступив Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

 Приємно, що серед лауреатів є вихованці нашої громади, а саме:

 

     Середня  вікова група

Недіна Поліна, учениця Жашківського ліцею №3 Жашківської міської ради, робота «Моє осмислення війни». Учитель історії Затишняк Тамара Федорівна.

Рак Вероніка, учениця Жашківського опорного ліцею №5 Жашківської міської ради, робота «Війна за свій шлях». Учитель української мови та літератури Братченко Уляна Віталіївна

Старша вікова група

Андронов Владислав, учень Жашківського опорного ліцею №5 Жашківської міської ради, робота «Війна за свій шлях». Учитель української мови та літератури Зодорожня Вікторія Василівна.

 

Важливо та знаково є  те, що кожне есе наповнене вірою в Бога, Збройні Сили України, Захисників та Захисниць, в ПЕРЕМОГУ України, її незалежність та процвітання. Діти пишаються, що вони – УКРАЇНЦІ та УКРАЇНКИ, що вони – нація НЕЗЛАМНИХ та НЕПЕРЕМОЖНИХ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Щиро бажаємо учням та наставникам подальших успіхів та перемог!

 

https://drive.google.com/drive/folders/ Покликання на електронну збірку:

1VSkeyRgzeQ9qmLc3jz0m7H2HGAFCfM-M?usp=sharing



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано