A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПІДРУЧНИКІВ ТА ПОСІБНИКІВ ДЛЯ 7 КЛАСУ

Дата: 16.02.2024 12:25
Кількість переглядів: 46

     На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 26.01.2024 №1/1472-24 «Про забезпечення виконання наказу МОН від 02 жовтня 2023 року №1186» інформуємо про проведення конкурсного відбору підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

Протягом 22 до 28 лютого 2024 року заклади загальної середньої освіти здійснюють вибір підручників та посібників і передають результати вибору в електронній формі до органів управління у сфері освіти територіальних громад, яким вони підпорядковані.

Безпосередній вибір підручників та посібників за електронними версіями їхніх оригінал-макетів у комплекті з проєктами обкладинок з кожної назви підручника / посібника здійснюють учителі закладів освіти, які викладають навчальний предмет / інтегрований курс, з якого оголошено Конкурс.

Учителі закладів освіти здійснюють вибір підручників та посібників, формуючи рейтинг з однієї назви підручника / посібника.

Остаточне рішення щодо вибору підручників та посібників має бути схвалено на засіданні педагогічної ради ЗЗСО, про що складається відповідний протокол, де зазначається інформація про вчителів, які здійснили цей вибір.

Ознайомитися з оригінал-макетами підручників та посібників для 7 класу за покликанням на сайт ІМЗО:

https://lib.imzo.gov.ua/konkursniy-vdbr-pdruchnikv-dlya-7-klasu/

Також, з 12 до 21  лютого 2024 року учасниками Конкурсу буде проведено онлайн-презентації авторських концепцій їхніх підручників та посібників на youtube-сторінці ІМЗО:

https://www.youtube.com/@user-ts3zr9rb5q

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано