A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ОБЛАСНИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ МАРАФОН «ВІРНІ УКРАЇНІ»

Дата: 19.02.2024 12:07
Кількість переглядів: 29

«Дай Боже нам любити Україну

понад усе сьогодні – маючи, щоб

 не довелося гірко любити її, втративши».

В’ячеслав Чорновіл

 

 

 

 

Протягом січня-лютого 2024 року проводився обласний патріотичний марафон «Вірні Україні», організатором  заходу був  «Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді ЧОР».

Метою марафону було, сприяти утвердженню української національної та громадянської ідентичності, виробленню і зміцненню в свідомості дітей та молоді гордості за діяльність українців, які присвятили життя боротьбі за Україну.

Активними учасниками марафону стали  учнівські об'єднання  - курені, рої старшої і середньої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»): рій «Козацький Легіон» Острожанського ліцею, курінь імені Віталія Скакуна Скибинського ліцею.

Учасники ознайомлювалися  з важливими подіями для нашої держави, опрацьовуючи відповідні рекомендовані методичні матеріали, розміщені на онлайн-платформі Padlet за покликанням: https://padlet.com/kritserg85/padlet-gtsfag8prku5zw9g й далі проводили виховні години, уроки пам'яті, уроки-екскурсії та вікторини.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо подальшої плідної роботи



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано