A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Гратися і не боятися

Дата: 07.03.2024 10:17
Кількість переглядів: 32

      #UNICEFUkraine за підтримки Міністерства освіти і науки України в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» проводив конкурс «Гратися і не боятися». У конкурсі приймали участь всі дошкільні заклади громади. Педагоги-учасники конкурсу, які виконали всі завдання найбільш повно та творчо це Онупрієнко О.Л. (ЗДО «Ромашка» №4 м. Жашків) та Тимошенко Т.В. (ЗДО «Золотий ключик» №6 м. Жашків)  є одними із 200 переможців з усієї України та, які  отримають розвивально-розважальні набори для дітей від ЮНІСЕФ. Проте творчий підходхід та наполегливість учасниць Коломієць Л.М. (ЗДО «Ялинонька» с. Тетерівка), Бабченко С.П., Лесик Т.М.(ЗДО №5 м. Жашків), Черниш О.В., Павлюк Л.П., Парфенюк Ю.О. (ЗДО №1 м. Жашків), Коломієць Н.Ю., Мельник Н.А. (ЗДО №3 м. Жашків), Шевчук Т.О. (ЗДО №6 м. Жашків), Гук С.С. (ЗДО №4 м. Жашків), Чуднівець Н.П.(ЗДО «Сонечко» с. Бузівка, Волинець О.А. (ЗДО «Сонечко» с. Скибин),  які виконали всі умови конкурсу, також отримають від ЮНІСЕФ заохочувальні подарунки.

     Конкурс «Гратися і не боятися» завершився, а ми продовжуємо надихатися щоденною роботою вихователів дитячих садочків громади, які попри надскладні обставини воєнного часу докладають усіх зусиль, щоб дошкільнята розвивалися та навчалися будь-де та будь-коли, які починають свій день під руханку «Я і ТИ», перевіряють усі види обіймів у грі «Обійманці», використовують інші дієві інструменти для підтримки ментального здоров’я та розвитку дошкільнят. Кожне слово і навіть ритм пісні «Я і ти» допомагають дітям скерувати свою активність та позбутися відчуття тривожності. Слова «я і ти» нагадують, що разом ми можемо подолати будь-які перешкоди. Співайте та робіть руханку з дітьми — нехай ця пісня стане вашим надійним інструментом для підтримки дітей!

Радіємо, що попри нелегкі часи ви продовжуєте розвивати та підтримувати ментальне здоров’я українських дошкільнят. Це дуже важливо і дуже цінно.

#ЯіТи #UNICEFUkraine #ментальне_здоровя #Дошкільники_ЖашківськоїМТГ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано