A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ У ЛЮБЛІНІ

Дата: 03.04.2024 16:53
Кількість переглядів: 22

Посольство Франції в Україні та Французький інститут в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України, провели два навчальні семінари для вчителів французької мови українських закладів середньої освіти. Цей проект здійснився в рамках визначеного Посольством Франції пріоритету, до якого належить післядипломна підготовка вчителів французької  мови.

Семінари відбулися 25-26 березня 2024 року  у місті Люблін (Польща) під керівництвом французьких лекторів.

Надзичайно приємно, що на лінгвістичний семінар була запрошена вчителька  французької мови Скибинського ліцею Жашківської міської ради Козакова Інна Володимирівна.  

Семінари мали  на меті  вдосконалення професійних навичок вчителів

французької мови та немовних дисциплін, які викладаються французькою мовою. З наголосом на найновітніші методики навчання та використання нових інформаційних технологій у сфері освіти, зокрема, для викладання іноземних мов, ці навчальні курси дозволили українським вчителям ознайомитися з новими методиками, застосовувати їх на практиці під час роботи на уроці, розвинути мережу професійних контактів, а також мати під час семінарів імерсивну практику французької мови з носіями мови.

Щиро вітаємо та бажаємо подальших цікавих проєктів!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано