A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

КОМАНДА «БОЙОВІ ЕКОМУРАХИ» НА ХАКАТОНІ «VolunTEENS» У ЛЬВОВІ

Дата: 08.04.2024 16:09
Кількість переглядів: 14

Волонтерство – це не лише важлива складова громадського активізму, але і цінний навчальний і виховний досвід для молоді. Учні, які беруть участь у волонтерських акціях, навчаються розуміти потреби й проблеми свого оточення, розвивають емпатію та почуття відповідальності задля змін у своєму середовищі. 

Українська Волонтерська Служба разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні зорганізували  активність - хакатон «VolunTEENS» – це можливість для тебе та твоєї команди втілити волонтерський проєкт своєї мрії.

Протягом березня 2023 року приймалися заявки до даного  заходу, надзвичайно приємно, серед багатьох заявок було відібрано й команду з Жашківської МТГ це -  «Бойові ЕКОмурахи» Соколівського опорного ліцею.

Команду «Бойові ЕКОмурахи» було запрошено до волонтерських ініціатив хакатон «VolunTEENS», який проходив у Львові 5-7 квітня 2024 року. Учасників супроводжувала вчитель інформатики Альбіна Олегівна Іванова.

Наші учасники знайомились з іншими командами, яких було 16 з усієї України. Засвоювали основи волонтерства та командної роботи, а також мали відмінну можливість познайомитись із своїм ментором досвідченим волонтером, який допомагав та координував їхнє навчання, та буде їх координувати протягом 2-х місяців до реалізації задуманого проєкту.

Також було окреслено ідею, що спрямована на цифровизацію умінь, навичок учнів 4-7 класів.

Під час цієї поїздки-подорожі наші юні лідери вивели для себе головну ціль: посилити спроможність місцевих ініціатив та розширити можливості молодіжних активістів, як лідерів, які можуть об’єднувати проактивну молодь громади заради добрих справ.

Щиро вітаємо команду  юних волонтерів «Бойові ЕКОмурахи» та їхніх наставників та керівників, бажаємо подальших успіхів!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано