A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

VІІІ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ІСТОРІЇ «ЮНІ ІСТОРИКИ ЧЕРКАЩИНИ»

Дата: 09.04.2024 12:46
Кількість переглядів: 16

З 25 січня 2024 р. по 25 березня 2024 р. тривав VІІІ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ІСТОРІЇ «ЮНІ ІСТОРИКИ ЧЕРКАЩИНИ» на тему: «ЛЮДИНА, ГРОМАДЯНИН, ПАТРІОТ: ПОРТРЕТИ СУЧАСНИХ УКРАЇНЦІВ». Серія: «Українці у війні: героїчне повсякдення». Цьогорічний конкурс присвячений співвітчизникам, які зробили і роблять свій внесок у Перемогу України в російсько-українській війні: воїнам, волонтерам, громадським, політичним та культурним діячам, дипломатам, цивільним громадянам, що перебувають в тилу і на тимчасово окупованих територіях, вимушеним переселенцям, біженцям. 

Організаторами конкурсу були:

  • Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького;
  • Навчально-науковий інститут міжнародних відносин, історії та філософії;
  • Державна наукова установа «Енциклопедичне видавництво».

На ІІ етап конкурсу було представлено 90 робіт від 104-х учнів і однієї дитячої організації, допомагали своїм учням понад 80 учителів.

Серед цієї когорти конкурсантів була  й учениця з Жашківської  міської територіальної громади – Чуднівець Дарія, учениця  7-Б класу Жашкіського ліцею №3 та науковий керівник – учитель історії Тамара Федорівна Затишняк.

У підсумку, було визнано кращі роботи конкурсантів  у чотирьох номінаціях  «Вшанування пам’яті загиблих», «Гордість родини», «Освітяни у війні», «Наймолодший учасник».

 Надзвичано приємно, що робота учениці Жашківського ліцею №3 Чуднівець Дарії під назвою «Мій тато, мій герой, моя підтримка» отримала відзнаку на обласному рівні у номінації «Гордість родини».

Щиро вітаємо з перемогою! Бажаємо подальших успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано