A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ДЕНЬ ЄВРОПИ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ЖАШКІВСЬКОЇ МТГ

Дата: 13.05.2024 09:41
Кількість переглядів: 54

Щороку в траФото без описувні Україна відзначає День Європи. Ми традиційно приєднуємося до святкування. Указом Президента України Від 08.05.2023 №266/223 встановлено в Україні День Європи 9 травня спільно з державами Європейського союзу.

9 травня 2024 р. для нас День Європи видався особливим – свято з гірким присмаком сліз і болю за Україну, тривоги, суму, та все ж найголовніше – з непереборним бажанням подякувати тим країнам, які підтримують Україну в часи війни.

  Для нас – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія, культура. Демократія. Свобода. Повага до людини та людської гідності. Верховенство права. Усе це зараз захищають українці на своїй землі!

У закладах освіти Жашківської МТГ протягом 9-10 травня 2024 року проведені ряд заходів: години спілкування, виховні години «Знай про Європу більше», «Історія Євросоюзу», «День Європи в Україні», «Видатні люди Європи»,  «В Європу з Україною в серці», «Відкриваємо Європу разом», «Україна – Європа: спільні цінності», «Відкрий Європу для себе»;  віртуальні подорожі «З казкою по Європі», «Відкрий Європу для себе», «Мандруючи європейськими містами», «Подорожуємо Європою», «Країнами Європи», «Діти мандрують Європою»; вікторини «Відкрий Європу для себе», «Мандруючи європейськими містами»;  «Почуття відповідальності за спільне майбутнє європейського простору»; книжкові виставки «Євроінтеграція України – шлях у майбутнє».

Також, учні закладів освіти нашої громади активно долучилися до флешмобу «Дякуємо вам, країни Європи» за хештегом #thank_you_Europe

Дякуємо європейській спільноті за потужну підтримку під час війни: надання прихистку для біженців з України, фінансова допомога на гуманітарні потреби. Сьогодні ми боремося за демократичні європейські цінності та за незалежність. Ми цінуємо підтримку європейських країн.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано