A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Підтримай дитину

     У межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, експерти телеграм-каналу «Підтримай дитину» https://t.me/pidtrumaidutuny продовжують надавати рекомендації.

10:38 04.08.2022

РЕКОМЕНДАЦІЇ МОН ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ У 2022/23 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

     У новому 2022/23 навчальному році пріоритетними залишаються питання створення безпечного, комфортного інклюзивного середовища для учасників освітнього процесу й поліпшення якості освітньої діяльності закладів дошкільної освіти. Особливу увагу надають роботі з батьками та формуванню соціально-громадянської компетентності дітей дошкільного віку.

08:41 02.08.2022

Вітаємо з днем народження!

     Колектив відділу освіти Жашківської міської ради щиро вітає з днем народження  очільника громади Ігоря Андрійовича Цибровського!

16:12 31.07.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

28 липня Україна щорічно відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

11:51 20.07.2022

І ВСЕУКРАЇНСЬКА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

15 квітня відбулася І Всеукраїнська історико –краєзнавча конференція учнівської молоді «Військово-історичні події на теренах України: минуле і сучасне».  Організаторами конференції виступили Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та ініціатори зазначеного заходу – колектив КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької облради.

08:03 05.07.2022

Наші відмінники Захисту України

        Для громадян України поняття державного суверенітету і незалежності набули нового змісту. Ворожа орда зі сходу своїм бажанням нас поневолити і знищити розбудила дух українського народу. І сьогодні українці спільно із своїми союзниками не лише борються за територіальну цілісність та незалежність України, а й боронять кордони цивілізованого європейського світу. У цій боротьбі почесне місце відведено воїну-захиснику.

08:48 30.06.2022

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА ЧЕРКАЩИНИ»

     Відповідно до наказу управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації від 24.11.2021 № 160 „Про проведення обласної виставки-конкурсу „Нова українська школа Черкащини“ з 22 по 24 квітня 2022 року на базі комунального навчального закладу „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників  Черкаської  обласної ради“ проведено виставку з метою розвитку професіоналізму педагогічних працівників області у контексті впровадження Нової української школи, удосконалення регіональної системи освіти, популяризації кращого педагогічного досвіду та впровадження новітніх технологій НУШ у педагогічну практику.

08:27 29.06.2022

В Україні працює освітній чат-бот

     За ініціативи команди Міністерства освіти і науки України за підтримки Швейцарії у партнерстві зі Швейцарсько-українським проєктом DECIDE працює освітній чат-бот EducationUaBot.

14:17 27.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано