A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ З ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ

     20 жовтня 2022 року  у форматі online відбудуться педагогічні читання з гуманної педагогіки освітян Жашківської міської територіальної громади, тема заходу -  «Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була».

08:34 19.10.2022

ВІРИМО! ЗМОЖЕМО! ПЕРЕМОЖЕМО!

     14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.

08:26 19.10.2022

Дякую ЗСУ. Пишаюся ЗСУ.

       14 жовтня - свято Покрови Пресвятої Богородиці, покровительниці українського війська та День козацтва і Захисника України, це  – день пам’яті і слави українських воїнів різних часів. Дошкільники Жашківської громади дякують кожному, хто воював чи воює за незалежність нашої країни. 10  - 14 жовтня у всіх закладах дошкільної освіти громади проведені тематичні освітні заходи  «Слава Україні! Героям Слава!», «Козацькому роду нема переводу», «З Україною в серці», тощо з метою формування у дітей активної громадянської позиції та національно – патріотичної свідомості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежно від їх статі.

15:56 17.10.2022

Вітаємо з знаменними святами !

     Щиро вітаємо всіх із Днем захисників і захисниць України - зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу! Бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, незламної волі, сили духу, незгасимої енергії, добра і миру, душевного спокою, плідної праці на благо української держави, успіхів у повсякденному житті, благополуччя та добробуту, родинного тепла та затишку!

09:21 14.10.2022

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ВІДКРИТОГО МАРАФОНУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

На виконання листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 14.09.2022 № 22.1/10-1261 та з метою що з метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Х’юман» проводитиме III Всеукраїнський відкритий марафон з української мови.

09:58 05.10.2022

Відзначення Дня працівників освіти

      Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято «День працівників освіти».

13:14 30.09.2022

Вітаємо всіх бібліотекарів із професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек!

       Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію бібліотекарям закладів освіти, які виховують грамотного читача, навчають його орієнтуватися у потоці інформації та уміло користуватися ресурсами, послугами бібліотек.

09:27 30.09.2022

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ФОРМУВАННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ НА РІВНІ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

     За підсумками загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти» 2021 року експерти Українського центру оцінювання якості освіти підготували методичні рекомендації щодо формування читацької та математичної компетентностей учнів на рівні початкової освіти.

14:22 29.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано