A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Метод дослідження один з найважливіших у вивченні навколишнього світу

      Третьокласники Скибинського закладу загальної середньої освіти знову активно працювали у своїй маленькій дослідницькій лабараторії. Метод дослідження є одним з найважливіших у вивченні оточуючого світу. Діти вчаться ставити запитання, висувати припущення, спостерігати, класифікувати, робити висновки. Мета дослідів -  вивчення складу та властивостей грунту. 

09:57 28.10.2019

Спадкоємність між дошкільним і шкільним навчанням

      «Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень», — так  В.О.Сухомлинський представляв спадкоємність між дошкільним і шкільним навчанням.

16:01 24.10.2019

Цікаві професії

        Заклад дошкільної освіти "Ромашка" №4 вітає всіх кухарів і кулінарів з їх професійним святом !!! Бажаємо успіхів і нових кулінарних шедеврів.       До Міжнародного дня кухаря і кулінара середня група "Бджілка" ознайомилася з цією цікавою професією.

15:29 24.10.2019

Усесвітній День Гідності в Україні

     До державного свята Дня Гідності та Свободи 21 листопада Україна вп'яте долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 4 роки вже взяли участь понад 50 тис осіб із 500 закладів освіти. Захід відбувається за підтримки команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine та під патронатом Міністерства освіти і науки України.

11:41 23.10.2019

Творчо, пізнавально, креативно.

        Освітній процес у закладі освіти повинен бути не лише пізнавальним, а й креативним, що допоможе вихователям зосередити увагу дітей на предметах навколишнього світу, навколишньої природи, навчити аналізувати, порівнювати, фантазувати та досліджувати. Ось так працюють у «Ромашці», ЗДО №4 м. Жашків – творчо, пізнавально, креативно.

17:07 21.10.2019

Суперфіналісти «Відкривай Україну»

       “Відкривай Україну” - є комплесним проектом із освітньою і конкурсною складовою. Географія проекту охоплює всію Україну - учасниками можуть стати і школярі великих міст, і маленьких сіл. В проекті може взяти участь команда із 10 учнів 7-11 класів. В проекті діє формула “1 школа - 1 команда”.

16:12 21.10.2019

УРОК ДОБРОТИ «ГУМАННЕ СТАВЛЕННЯ ДО ТВАРИН»

      Загальновідомо, що тварини як і будь-які живі істоти, мають відчуття страху, радості, задоволення. Це можна спостерігати під час спілкування з домашніми улюбленцями, ставлення до яких повинне бути гуманним. На жаль, не всі розуміють, що тварини, і не лише домашні, здатні відчувати біль, голод, спрагу. У багатьох цивілізованих країнах ця проблема вирішується шляхом створення притулків для бездомних тварин. Є такі притулки і в нашому місті. І хоча не всі полтавчани є прихильниками таких закладів, все ж ставлення до «братів наших менших» - своєрідний індикатор перевірки на людяність.

13:37 17.10.2019

“Бери й роби”

       Студія онлайносвіти EdEra, ГС “Освіторія” Lenovo розробили онлайнкурс “Бери й роби”, який дає вчителям набір практичних інструментів.

09:25 17.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано