A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня

      Із 1 до 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек (наказ МОН України від 12.08.2014 № 931).

14:54 10.10.2019

Юні друзі прикордонників змагались на Черкащині за кубок першості

             08.10.2019 на базі Головного центру підготовки особового складу відбулись змагання кубка першості серед шкільних загонів «Юні друзі прикордонників». Освіту Жашківської громади представляла команда Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивчення окремих предметів, керівник команди - Приймак Володимир Юрійович,  представник команди -  методист ДЮКФП Сорокін Сергій Анатолійович.

14:19 10.10.2019

УЧАСНИКІВ МАНівського КОША БІЛЬШАЄ

           Разом із колегами з черкаської Малої академії наук Наталією Драник та Тетяною Нераденко провели виїзний семінар у Жашківській спеціалізованій школі №1.        З околишніх сіл тутешньої об’єднаної громади приїхали вчителі зі своїми учнями (сподіваємось, потенційними науковими пошукачами), аби почути поради, настанови та побачити майстер-класи із написання досліджень.        Утішені, що робота з виявлення обдарованих дітей на Жашківщині активізується. Є вже зацікавлені до співпраці педагоги, з’явилися нові теми та проблеми досліджень. Упевнена, що конкурс-захист МАН дає учням не тільки досвід науково-дослідницької діяльності, а й спроможність до самореалізації.        Дякую і директору школи Олександру Мироновичу Ярошу, і його заступниці Людмилі Григорівні за серйозну роботу з виявлення і підтримки обдарованих дітей і учнівської молоді. Адже це наш національний капітал.

11:51 08.10.2019

Свято освітянської родини

       За традицією на початку жовтня вся спільнота України приєднується до святкування Дня працівників освіти, адже родини мають дітей або онуків, які навчаються, а кожен громадянин нашої держави може з впевненістю назвати свого улюбленого вчителя-наставника. Цей день є особливим для освітян, серед яких керівники навчальних закладів, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти. Всі вони мають із упевненістю дивитись у майбутнє, відчувати підтримку держави. Це природно, бо лише в щасливих освітян вихованці також щасливі.

17:05 03.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано