A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Від хати да хати біленьким сніжком ходить святий Миколай із мішком

         Здавна живе в країні звичай, що в ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай у супроводі ангелів ходить від хати до хати і дарує дітям подарунки: цукерки, шоколад, яблука, а також одяг, взуття, книжки, маленьким — іграшки. Існує повір’я, що Святий Миколай ніколи не забував чемних, працьовитих дітей . Він для всіх є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти й милосердя.

11:24 21.12.2019

Онлайнопитування "Якісна і доступна дошкільна освіта"

На старті реформування дошкільної освіти Міністерство освіти і науки України розпочало публічні консультації з батьками, освітянами, управлінцями та громадськими організаціями щодо їхнього бачення шляхів розвитку першої ланки в системі освіти. Такі консультації відбулись у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Тернополі та охопили понад 500 учасників із різних областей України.

10:15 19.12.2019

Бібліотека – відкритий публічний простір

      За концепцією НУШ, кожна школа матиме у своїй структурі сучасну бібліотеку, яка стане ресурсним осередком і експериментальним майданчиком для учнів і вчителів, забезпечить вільний доступ до якісних електронних підручників, енциклопедій, бібліотек, лабораторій.

09:22 19.12.2019

Акція "Збережи ялинці життя"

      Напередодні зустрічі новорічних свят традиційною є зелена «лихоманка». Усі поспішають купити собі головну гостю Нового року – ялиночку! Але, на жаль, ми рідко замислюємося над тим, що наше бажання прикрасити зеленою красунею свою оселю, завдає природі чимало шкоди. Декілька днів святкова атмосфера. А потім? Вже на початку січня деревця ялинки чи сосни, зрубані нещодавно в лісі, викидають на смітник, як непотрібний мотлох.

15:32 18.12.2019

Облаштування комерційних вузлів обліку природнього газу

     Відділом освіти проведено відповідні заходи з організації та облаштування комерційних вузлів обліку природнього газу засобами дистанційної передачі даних (далі КВО). Порядок облаштування потребував великої організації: розроблені робочі проекти на підставі технічних завдань, придбано та замінено лічильники, надано послуги налаштування їх,  проведено монтаж. 

09:22 18.12.2019

ПІДТРИМКА ОСВІТИ – ПРІОРИТЕТ ГРОМАДИ

      На виконання розпорядження міського голови №33-3 від 25.06.2019 та з метою організованої підготовки до роботи закладів освіти Жашківської ОТГ в осінньо - зимовий період відділом освіти виконано заплановані заходи:

08:54 18.12.2019

Організація харчування в закладах освіти Жашківської ОТГ

             У закладах освіти Жашківської міської ради гарячим  харчуванням  охоплено 1787 учнів (з них 369 – категорійних).  Вартість харчування затверджена рішенням виконавчого комітету  міської ради від 28.12.2018 року №286 і становить до 16,40 грн. У закладах дошкільної освіти харчується 648 дітей, з них 93 категорійні, вартість дітодня встановлена 33,00 грн. ( 60% - батьківської плати, 40% - кошти місцевого бюджету).

16:31 17.12.2019

Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня

        Сучасна система освіти переживає етап реформування та повного перезавантаження. Нова українська школа (НУШ) – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у житті. За умови введення в дію активного чинника – Закону України «Про освіту» та його дотримання НУШ характеризуватиме високий технологічний рівень, новітнє навчально-методичне й інформаційне забезпечення, потужний кадровий потенціал.

15:45 16.12.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано