A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

1 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ

    У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

15:15 29.09.2023

Хто ти- майбутній захисник?

      "Хто ти- майбутній захисник?" Під таким гаслом в приміщенні відділу освіти пройшло методичне об'єднання вчителів предмету "Захист України". Сьогодні. під час війни, важко переоцінити важливість військово-патріотичного виховання в закладах освіти нашої громади. Незважаючи на важкий час вчителі Захисту України продовжують навчати та виховувати підростаюче покоління, прививаючи правильне розуміння підготовки до захисту Батьківщини. Захід розпочався з вшанування пам'яті загиблих воїнів хвилиною мовчання.  З інструктивно-методичними рекомендаціями МОН та особливостями вивчення предмету  в 2023-2024 н.р. вчителів ознайомив методист відділу освіти Дубовик О. М. Про процес приписки учнів 2007 р.н. та перелік документів, потрібних для звітності ТЦК та СП , про вступ до навчальних закладів військового спрямування розповів головний спеціаліст відділення рекрутингу та комплектування Жашківського ТЦК - Козаков А. В.

09:42 20.09.2023

120 завдань на осінь для дошкільників

      Проєкт «Розвиток дитини» пропонує для використання батькам та вихователям дитсадків річну навчальну програму розвитку дітей 4-5 років, структуровану за сезонним принципом.

08:52 11.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано