A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ЗАХОДИ з відзначення Міжнародного дня сім’ї та Дня матері в закладах освіти Жашківської ОТГ

       Місяць травень щедрий на родинні свята. Щороку в другу неділю місяця ми традиційно святкуємо День матері, а 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї. Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.

10:37 26.04.2018

Відбувся відкритий турнір з дзюдо на призи Корсунь-Шевченківської ДЮСШ

         Відбувся відкритий турнір з дзюдо на призи Корсунь-Шевченківської ДЮСШ. Жашківську громаду представляла команда Жащківського Дитячого юнацького клубу фізичної підготовки в складі 17 борців. Тренер -  Русін Володимир Миколайович. Наші вихованці вибороли:  

08:34 26.04.2018

Оперативна нарада працівників відділу освіти

       19 квітня 2018  року в приміщенні відділу освіти Жашківської міської ради  під керівництвом начальника В.М.Савицької  за участі працівників відділу відбулась   оперативна нарада, на якій були розглянуті питання:

12:44 24.04.2018

Відбувся обласний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»

        Свої фантазії та мрії про космос вихованці позашкільних закладів освіти області продемонстрували, взявши участь у І (обласному) етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», який щороку організовує та проводить КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради». Конкурс тривав з 22 січня по 8 лютого 2018 року. Понад 200 дітей з різних куточків області виготовили 220 робіт у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво» та «Література». За результатами проведення конкурсу 99 учасників відзначено дипломами КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

12:55 20.04.2018

Хореографічному колективу «Едем» Жашківського Будинку дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання «Народний художній колектив»

       Колектив БЮДТ під керівництвом директора закладу Петренко Лілії Анатоліївни – активний учасник різноманітних заходів, що проводяться не лише на території Жашківської ОТГ , а й далеко за її межами.

16:05 17.04.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано