A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Участь у ХІ Міжнародному конкурсі з українознавства

      Протягом 29-31 березня 2018 року  в м. Києві  на базі Науково-дослідного інституту українознавства Національно еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України проходив ІІ заключний етап ХІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

16:12 05.04.2018

Впровадження Державного стандарту початкової освіти

        Відповідно плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради  на базі СПШ №1 з 27 по 29 березня проведено тренінг для вчителів початкових класів ОТГ та району, які вже наступного року навчатимуть учнів 1 класів за програмою Нової української школи, про співпрацю, взаєморозуміння учителя і учня,  знання і вміння застосовувати їх у житті дітьми, критично мислити, не боятися висловлювати власну думку та бути відповідальними.

16:39 02.04.2018

Засідання науково-методичної ради відділу освіти Жашківської міської ради

      Відповідно до плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради 30 березня відбулося засідання науково-методичної ради, на яку були запрошені голови методичних рад закладів освіти ОТГ.

16:01 01.04.2018

МОН придбає підручники для 5-го класу без конкурсу

      Міністерство освіти і науки доручило Інституту модернізації змісту освіти забезпечити видання та придбання підручників для 5-го класу закладів загальної середньої освіти за кошти державного бюджету у 2018 році без проведення конкурсу. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

08:55 23.03.2018

Зональні змагання ХХІV обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти з баскетболу

        17 березня у смт.Маньківка відбулися зональні змагання ХХІV обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти з баскетболу серед юнаків та дівчат, у яких Жашківську ОТГ представляли переможці першого етапу змагань - команди юнаків та дівчат Жашківської спеціалізованої школи №1. У змаганнях брали участь команди Маньківського, Тальнівського, Уманського районів та Жашківської ОТГ. Команда юнаків спеціалізованої школи №1 здобула ІІ місце, а дівчата стали переможцями та братимуть участь у фінальному етапі змагань у м.Черкаси.

08:45 23.03.2018

Участь у ІІ (обласному) етапі Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів закладів середньої освіти

          14 березня баскетбольні команди юнаків та дівчат Жашківської спеціалізованої школи №1 взяли участь у ІІ (обласному) етапі Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів закладів середньої освіти, який проходив у м.Черкаси. Вітаємо із здобутим ІІ місцем команду юнаків (Бондаренко Максим, Чумаков Владислав, Коберник Максим, Чорний Максим) та ІІ місцем команду дівчат (Троїцька Дар'я, Мельниченко Анна, Склярук Вікторія, Білоус Анастасія, Ільченко Олександра) та бажаємо нових перемог!

10:32 16.03.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано