A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Хореографічному колективу «Едем» Жашківського Будинку дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання «Народний художній колектив»

       Колектив БЮДТ під керівництвом директора закладу Петренко Лілії Анатоліївни – активний учасник різноманітних заходів, що проводяться не лише на території Жашківської ОТГ , а й далеко за її межами.

16:05 17.04.2018

Екологічно-освітній проект «Компола»

       10 квітня Мінприроди разом із МОН починають збір заявок від українських шкіл для участі в екологічно-освітньому проекті «Компола». У 200 закладах, які відберуть за результатами конкурсу, встановлять компостери для переробки харчових відходів. Він добре підійде для утилізації залишків їжі та інших побічних продуктів       шкільних їдалень.

12:45 17.04.2018

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля"

          В  рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»  колективи освітніх закладів відділу освіти Жашківської міської ради прийняли участь у благоустрої, озелененні та поліпшенні санітарного стану міста, населених пунктів Жашківської громади. Проведення подібних заходів згуртовує колективи та допомагає усвідомити кожній людині почуття особистої відповідальності за дотримання чистоти та порядку.

14:02 16.04.2018

Чемпіонат Черкаської області з боксу

       11-13 квітня відбувся Чемпіонат Черкаської області з боксу серед юнаків, дівчат, юніорок, жінок-молоді та жінок. Вихованка ДЮКФП, тренер Юрій Савва,  Софія Кузнецова 2002 р.н., учениця Житнецької ЗОШ виборола 1 місце у ваговій категорії до 63 кг. та стала чемпіонкою Черкаської області. Завдяки такому результату Софія потрапила в обласну збірну, що дає їй змогу боксувати на Чемпіонаті та Кубоку України з боксу.

08:56 14.04.2018

Нарада керівників закладів освіти ОТГ

       12 квітня у БДЮТ під керівництвом начальника відділу освіти Жашківської міської ради Валентини Савицької пройшла нарада керівників закладів освіти ОТГ за участю міського голови Ігоря Цибровського та депутата Черкаської обласної ради Віктора Вусика.  

11:14 12.04.2018

Участь у фінальних змаганнях з баскетболу серед дівчат за програмою ХХІV обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти у 2018 році

       6 квітня у м.Черкаси відбулися фінальні змагання з баскетболу серед дівчат за програмою ХХІV обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти у 2018 році, у яких взяли участь 6 команд-переможців зональних змагань. Жашківську ОТГ представляла команда Жашківської спеціалізованої школи №1 (тренер Чорний В.М.). За регламентом змагань, спочатку команди зіграли по дві гри в групах (відповідно до жеребкування), потім переможці кожної групи розіграли 1-2 місце, а команди, що стали другими в групі, змагалися за 3 фінальне місце. Наші баскетболістки в групі здобули впевнену перемогу над командою Катеринопільського району, але поступилися команді м.Черкас, яка врешті стала чемпіоном. У грі за третє місце спортсменки школи №1 проявили найкращі вольові та ігрові якості та перемогли команду м.Умань, здобувши відповідно 3 м. у фіналі.

08:40 10.04.2018

Участь у ХІ Міжнародному конкурсі з українознавства

      Протягом 29-31 березня 2018 року  в м. Києві  на базі Науково-дослідного інституту українознавства Національно еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України проходив ІІ заключний етап ХІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

16:12 05.04.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано