A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Зустріч з пожежниками: цікава, повчальна, завжди актуальна!

      26 лютого до учнів Жашківського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів №2 завітав з профілактичною роботою представник Державної Служби України з надзвичайних ситуацій, провідний інспектор Жашківського районного сектору Гацанюк Валерій Олександрович, який дуже цікаво, доступно та кваліфіковано провів роз’яснювальну роботу з учнями, нагадав школярам правила безпечної поведінки в побуті, а також особливу увагу звернув на безпечне поводження з вогнем.

12:52 02.03.2020

ВЕСНЯНА КАЗКА ДЛЯ МАЛЯТ

Святково та ошатно, сьогодні, зустрів ЗДО "Золотий ключик" №1 вихованців та їх батьків. Весняний настрій композиції  у холі закладу поширювався на всіх присутніх та дарував радісний подих весни.

08:28 02.03.2020

Екологічний проект «Город на підвіконні»

      На дворі останні дні зими, а на підвіконнях в групах ЗДО «Сонечко» с. Скибин займається весна. Вихователі та діти створили міні-городи, які дарують радість усім - від маленьких до великих.

11:41 25.02.2020

ЗДО і школа: наступність як ключовий елемент взаємозв'язку

      У рамках забезпечення наступності між дитячим садком та школою діти старших груп "Пізнайки" та "Веселка" разом з вихователями ЗДО №1 провели екскурсію на шкільний стадіон СПШ №1. Саме знайомство  дошкільнят із школою допомагає  бути більш впевненими в собі, вони особисто  бачать, що життя в школі цікаве та різноманітне.  Це була незабутня та змістовна подорож по шкільному подвірї,стадіоні.       Для малечі відкрився шкільний світ, який зачаровував їх кожної миті. Вони з захопленням, цікавістю  розглядали яскраво розфарбовані спортивні споруди, футбольне поле, бігову доріжку. «Цікавинкою» екскурсії було те, що діти мали змогу позайматись на спортивних спорудах, пробігтись біговою доріжкою, поганяти м'яч  по футбольному полю. Дошкільнята отримали надзвичайне задоволення та піднесений настрій. На запитання,  чи хочуть вони  іти в школу, всі без вагань відповіли  - Так!

11:25 25.02.2020

Свято Масляної в Жашківському ЗЗСО №2

     Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня. В Жашківському закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №2 вже стало доброю традицією на свято Масляної весело провести зиму та зустріти весну.

08:32 25.02.2020

З РІДНИМ СЛОВОМ МІЦНІЄ ДЕРЖАВА

      21 лютого в Україні відзначається Міжнародний день рідної мови. Це значуще свято для представників 130 національностей, носіїв рідних мов, які проживають на теренах нашої держави.

15:48 21.02.2020

Підсумки обласного конкурсу «Світ моїх прав»

        У грудні 2019 року Головним територіальним управлінням юстиції у Черкаській області  був проведений конкурс серед учнів ЗЗСО Черкаської області. Основною метою Конкурсу є популяризація та підвищення рівня правової обізнаності серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів області, удосконалення їх правової освіти, сприяння вихованню громадянської відповідальності та свідомості учнів, самодисципліни, особистої переконаності в необхідності дотримання моральних і правових норм, які діють у суспільстві, допомога учням виразити та поширити серед ровесників свої знання про право за допомогою малюнків та символів.

11:08 21.02.2020

ТЕАТРАЛІЗОВАНА РОЗВАГА ЗА МЕТОДИКОЮ КАРЛА ОРФА «РУКАВИЧКА НЕПРОСТЕНЬКА, З ШУМОМ, ГАМОМ ВЕСЕЛЕНЬКА»

      Вихованці старшої групи «Чомусики» ЗДО "Золотий ключичик" №6 м. Жашкова, під керівництвом музкерівника Тимошенко Т. В., влаштували незвичну, цікаву, веселу розвагу «Рукавичка» з використанням звукових та шумових музичних інструментів для дітей дитячого садочка. За допомогою нетрадиційних музичних інструментів, Тетяна Валеріївна удосконалювала навички гри дітей - музикантів, володіння темпом, ритмом; спонукала фантазувати, імпровізувати, створювати нові образи; розвивала творчість. Діти-актори впевнено, емоційно, виразно виконували дії в ролях. Музичний керівник навчила дітей-музикантів та дітей-акторів взаємодіяти між собою. Глядачі отримали масу задоволення та мали змогу пограти на музичних інструментах.

16:56 19.02.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано