A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Творча зустріч з Олександром Васильовичем Балабко

       07 лютого у Жашківському закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №2 відбулася творча зустріч  з відомим  українським публіцистом, прозаїком, поет-піснярем, журналістом, членом Національної спілки журналістів України з 1982 року, Національної спілки письменників України з 2006 року, членом правління Асоціації діячів естрадного мистецтва України з 2019 року - Олександром Васильовичем Балабко.

12:01 10.02.2020

ДЕНЬ БЕЗ МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ

       07 лютого в Литвинівському закладі проходила акція "День без мобільних телефонів".  На жаль мало учнів змогли долучитися до акції, а це свідчить про те, що ми дуже залежні від своїх телефонів. Але все ж таки дехто змогли протриматися день без телефону, хоча це було дуже важко. Метою цікавої акції є боротьба з адікофонією. Цей термін ввів французький письменник Філ Марсо, і він позначає хворобливе звикання до мобільних телефонів та смартфонів, при якому людина переживає страх виявитися відрізаною від світу, що загрожує нервовими розладами. Ми всі звикли мати під рукою телефон, яким можемо зробити швидке фото, відзняти відео та поспілкуватися з рідними. Але мало хто знає, що мобільний завдає шкоди для нашого здоров’я. Тому потрібно якомога рідше розмовляти по телефону, більше спілкуватися з друзями в реальному світі а не у  віртуальному.

15:35 07.02.2020

СУЧАСНИЙ КЕРІВНИК—ПРАКТИК

      На виконання плану роботи відділу освіти  6 лютого відбувся семінар—нарада директорів закладів дошкільної освіти  «Сучасний керівник-практик».  Розглядалися питання :

15:33 07.02.2020

ДЕНЬ ЧИТАННЯ ВГОЛОС

      Вже більш як десять років у різних країнах світу відзначається день читання вголос. Учні СПШ №1 також долучилися до цієї дати:  обираючи книжку на свій смак, знайшовши найцікавіший епізод у відповідній віковій аудиторії, просто читають вголос. Отож, упродовж дня читали всі - старші та менші, учителі та учні, хлопчики та дівчата…  

13:04 07.02.2020

Інноваційний пошук освітня Черкащини

        В рамках проведення ХХV обласної виставки  «Інноваційний пошук освітян Черкащини», з метою розвитку професіоналізму педагогічних працівників закладів освіти Жашківської міської ради, популяризації кращого педагогічного досвіду та впровадження новітніх технологій у педагогічну практику діяльності працівників закладів освіти проходитиме виставка «Інноваційний пошук освітян  Жашківської громади».

15:59 05.02.2020

Конкурс "Змагаймось за нове життя"

      До 20 лютого 2020 року проходитиме  Всеукраїнський Фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості імені  Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя», присвяченого Лесі Українці.

15:07 05.02.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано