A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Громадський звіт про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку Жашківської спеціалізованої школи №1 «Школа Пізнання, Становлення, Успіху» на період до 2020р

        14 грудня 2018 року  в Жашківській спеціалізованій школі №1 з поглибленим вивченням окремих предметів  проходили громадські слухання реалізації обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини» на період до 2020 року. На гостину до школи завітали: очільник Жашківської громади І.А.Цибровський, начальник відділу освіти В. М. Савицька, представник народного депутата В.Ничипоренка Король М.З., голова батьківського комітету школи Бурлуцький В. М., очільники освітянської галузі Соколівської громади, директори шкіл Жашківської громади, батьки та інші гості, а також   колеги з Монастирищенського ліцею «Ерудит» на чолі з директором Стороженко Н.А.

11:05 18.12.2018

Викладання історії Другої світової війни та Голокосту у сучасній школі: інноваційні форми, методи, технології

      5-6 грудня  у Харкові відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар для вчителів історії та методистів «Викладання історії Другої світової війни та Голокосту у сучасній школі: інноваційні форми, методи, технології», який був організований Українським інститутом  вивчення Голокосту «Ткума» та Музеєм «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні».

16:02 13.12.2018

«Дякую Захисникам»

    Заклади загальної середньої освіти Жашківської ОТГ взяли участь у Всеукраїнській інформаційній кампанії «Дякую Захисникам». З метою патріотичного виховання, формування позитивної суспільної думки про українську армію проведено ряд заходів:

14:09 13.12.2018

Всеукраїнський семінар-практикум з проблем національно-патріотичного виховання

11 грудня на базі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького для педагогів Черкащини відбувся Всеукраїнський семінар-практикум "Національно-патріотичне виховання учнів засобами козацької педагогіки та краєзнавчо-дослідницької роботи". Від закладів Жашківської громади приймали участь у заході педагоги – організатори Мазурок С.І. (ЗЗСО №4) та Турченюк Л.П. (ЗЗСО №5), які ознайомилися з  досвідом роботи  педагогів Київщини та колег Черкаської області, що успішно застосовують форми і методи козацької педагогіки у роботі з дітьми та молоддю. Учасники семінару отримали від організаторів набори корисної літератури з козацької педагогіки.

11:02 13.12.2018

Всеукраїнські спортивні змагання “Cool Games”

      З 1 по 4 грудня 2018 року в Києві вперше провели Всеукраїнські спортивні змагання “Cool Games”, участь в яких взяли діти 9-17 років, змагаючись у трьох вікових дивізіонах. Відбір команд проводився  регіональними філіями Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. За результатами попередніх змагань з різних видів спорту в Черкаській області команда Жашківської спеціалізованої школи №1 (учитель Чорний В.М.) представляла другий віковий дивізіон Черкащини.

05:06 13.12.2018

Чергове засідання методичної ради

       5 грудня 2018 року відповідно до плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради відбулося чергове засідання науково-методичної ради, на якому розглянуто методичні напрацювання педагогів закладів освіти громади, які претендують на присвоєння (підтвердження) педагогічних звань «вчитель-методист», «педагог-організатор-методист», «вихователь-методист».

14:22 07.12.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано