A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки

Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України – Західно -Українська Народна Республіка (Галичина, Буковина і Угорська Русь) і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснились мрії віковічні, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежнаУкраїнська Народна Республіка. З Універсалу Директорії УНР. 22 січня 1919.

12:54 18.01.2019

Засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів " Освітні завдання, технології і процедури профілактики подолання насильства (булінгу) на сучасному етапі

      11 січня 2019 року на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів організовано проведення засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів " Освітні завдання, технології і процедури профілактики подолання насильства ( булінгу) на сучасному етапі"  У ході роботи було обговорено ряд слушних питань на відповідну тематику. Учасники у вигляді круглого столу обговорювали : "Цькування у шкільному колективі: політика і практика протидії та попередження", "Документація працівників психологічної служби у системі освіти", " Шляхи реалізації інформаційно-освітньої протиалкогольної програми "Сімейна розмова" . На завершення методист відділу освіти Жашківської громади Мусієнко А.П. підвела підсумки та ще раз наголосила про важливість даної теми та шляхи її подолання у освітньому середовищі. 

08:39 11.01.2019

Семінар-тренінг «Інклюзивна освіта та особливості викладання англійської мови в інклюзивних класах»

       Сьогодні, 8 січня 2019 року на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 відбувся семінар –практикум для вчителів іноземної мови з особливостей інклюзивної освіти в Україні, проведений вчителем англійської мови Білянівською Людмилою Анатоліївною та волонтером Корпусу Миру Alison Yаng.

08:42 08.01.2019

Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей

        Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Діти – наше найцінніше багатство. Ми піклуємося про їхнє здоров'я, виховуємо, навчаємо, організовуємо цікаве дозвілля. Особливу увагу приділяємо дітям пільгових категорій. Зимові свята діти чекають з нетерпінням. Адже це початок казкової пори. Добрий чарівник із білою бородою поспішає до кожної дитини. І у своєму мішку він несе слухняній малечі омріяні подарунки, не обходить увагою жодної дитини, дарує свою любов тим, кому це насправді потрібно. За сприяння Жашківської міської ради, відділу освіти 50 школярів Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 одержали з рук Діда Мороза та Снігуроньки солодкі подарунки. Привітала учнів з прийдешнім святом також директор закладу Сухоносова Наталія Петрівна. Вона побажала дітям здоров’я та закликала їх бути слухняними, аби і в наступному році отримати подарунки.

08:36 29.12.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано