A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Праці В.Сухомлинського залишаються актуальними і в наш час

        Василь Сухомлинський – відома постать не лише в нашій країні, а й далеко за її межами. Праці цього видатного письменника, прозаїка переведено на 30 мов світу. У 2018 році відзначається 100-річний ювілей від дня народження знаменитого педагога.  З нагоди відзначення цієї знаменної дати в закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №2 спільно з ЗДО №3 проведено педагогічні читання «Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю: дошкільна освіта – початкова освіта». Поєднання виступів працівників ЗДО та ЗЗСО забезпечує наступність дошкільної і початкової освіти. Працівники нашого закладу Шкурінська І.М. (вихователь ГПД), Рижук Л.О. (директор) та Лясковська Л.Л. (вчитель 1 класу)  в доступній мірі висвітлили свої теми . Класовод 1 класу Любов Людвигівна виступила з доповіддю «Виховання гуманістичних цінностей дошкільників та молодших школярів: актуалізація педагогічних ідей В.Сухомлинського». Матеріал тісно пов'язала з НУШ, наводила яскраві приклади з життя , поділилась здобутками та проблемами навчання в 1 класі.

09:37 07.11.2018

Співпраця вихователів та вчителів початкової освіти до роботи в НУШ

       01.11.18 р. на базі дошкільного закладу «Золотий ключик» №6 пройшли педагогічні читання «В. Сухомлинський у діалозі із сучасністю: дошкільна освіта – початкова освіта» спільно з ЗЗОШ №3 та ЗЗОШ №4.

16:01 05.11.2018

Роки дитинства — це насамперед виховання серця (В.Сухомлинський).

        31 жовтня пройшли  спільні педагогічні читання ЗЗСО № 5 та ЗДО «Ялинка» № 2 м. Жашкова на тему: «В.Сухомлинський у діалозі з сучасністю: дошкільна освіта – початкова освіта». На педагогічних читаннях були присутні представники початкової школи ЗЗСО № 5: Донець Л.І., Лисак М.В.,бібліотекар Рогоза Л.В. та педагогічні працівники закладу освіти «Ялинка» № 2 директор Мартиненко Н.П., вихователь групи молодшого віку Лановенко С.М., вихователь групи старшого віку Черниш С.П.

09:44 31.10.2018

ПЛАСТИКОВІ ФАНТАЗІЇ

      Практично щодня ми викидаємо пляшки і навіть не замислюємося над тим, щоб їх ще як-небудь використовувати. А що можна зробити з пластикових пляшок? З 22 жовтня в закладі дошкільної освіти «Золотий ключик» №6 проходить виставка «Пляшко, покрутись на іграшку перетворись» з метою екологічного просвітництва. Діти разом з батьками підготували поробки з пластику. Творчі роботи вражають різноманіттям ідей та технік виконання. Малята зрозуміли, що кожній пляшці можна дати друге життя,  зробити багато красивих і корисних предметів, іграшок, декору для будинку. Речі створені своїми руками приносять масу задоволення.

14:26 25.10.2018

Відкритий чемпіонат Черкаської області з панкратіону та греплінгу

         21-22 жовтня в м. Черкаси відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з панкратіону та греплінгу. Нашу громаду представляли 10 вихованців Сергія Васильовича Москаленка в розділах "Греплінг", "Фул" та "Традішин".       Полотняк Олег ( 11кл. ЗОШ №3) змагався з 14 учасниками в розділі "Греплінг" і всі поєдинки виграв достроково, посівши I місце в цьому виді.       Медведенко Володимир ( 11кл. ЗОШ №3) посів I місце в роздіді "Греплінг" та II місце в розділі "Фул".        Полотняк Олександр ( 11кл. ЗОШ №3) посів III місце в розділі "Фул".        Ломачинський Віталій ( 11кл. ЗОШ №3) -III місце в розділі "Фул".        Слід відмітити молодого спортсмена Хрущова Артема ( СПШ№1 - 5 кл.), який посів II місце в розділі "Греплінг" та II місце в розділі "Традішин".          З гарної сторони показали себе молоді спортсмени, які виступали перший раз на такому рівні : Нормуратов Артем ( ЗОШ№2  - 3 кл.), Ковальчук Віктор (СПШ№1 4кл.), Адамський Богдан (ЗОШ№3 9 кл.). Вітаємо наших хлопців!

10:48 23.10.2018

Футбол і дівчата

         20 жовтня відбулися змагання з міні - футболу (дівчата) в яких взяли участь  5 команд : ЗЗСО №3, №4, №5, СПШ №1 та команда Скибинського ЗЗСО.

11:28 22.10.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано