A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

День рідної мови

     21 лютого представники всіх націй і народностей світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Свято було започатковано у листопаді 1999 року на тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у Парижі. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» - звучало у заголовку документа.

16:56 21.02.2019

Як бути гарним пасажиром

     20 лютого 2019 року на базі Жашківсього ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 в рамках "Інноваційного тижня" пройшло засідання методичного об’єднання вчителів 1 класів закладів освіти Жашківської міської ради.

09:22 21.02.2019

День безпечного Інтернету в закладах освіти Жашківської ОТГ

      5 лютого 2019 року у світі та Україні відзначається День безпечного Інтернету. Освітні заклади Жашківської громади активно долучилися до тематичних заходів. Для учнів 1-6 класів  були проведені цікаві вікторини, бібліотечні уроки, виховні години на теми «Правила безпечного Інтернету», .  «Що таке гаджетозалежність та які її наслідки». Учні 5-8 класів Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 підготували буклети «Я за безпечний Інтернет».

14:10 06.02.2019

Підсумки змагань з баскетболу серед юнаків та дівчат закладів освіти Жашківської ОТГ

        Відповідно до регламенту спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти в січні відбулися змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат закладів освіти Жашківської ОТГ. 24 січня впевнену перемогу здобула команда дівчат Жашківської спеціалізованої школи №1, ІІ місце - команда ЗЗСО №5, ІІІ місце - ЗЗСО №3. А  31 січня команда юнаків СПШ також була найкращою, ІІ місце - команда ЗЗСО №5, ІІІ місце - ЗЗСО №3. 

08:51 05.02.2019

Чемпіонат Києва серед дітей і юнаків, та Кубок Києва з грепплінгу

       3-го лютого відбувся Чемпіонат Києва серед дітей і юнаків, та Кубок Києва з грепплінгу. Змагання, що проходили у манежі військового ліцею ім. Івана Богуна на трьох килимах, були досить напруженими та відчайдушними, але саме це зробило їх такими видовищними.         Команда "Жашківські вовки" ДЮКФП ( керівник –Москаленко Сергій Васильович ) приймала участь в цих змаганнях і виборола такі нагороди:

08:22 05.02.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано