A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

#StandWithUkraine: Навчальні заклади відділу освіти Жашківської міської ради отримали 10 комплектів освітніх матеріалів від ЮНІСЕФ «Школа в коробці»

      24 листопада за підтримки відділу освіти  та  організації UNICEF (Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй) заклади освіти отримали подарунок за проєктом "Школа в коробці" - набори канцелярського приладдя для різних вікових груп дітей та різних предметів. Яскраві зошити, ручки, олівці, фарби, набори для геометрії, лінійки, ножиці, кольоровий папір, повітряна куля-карта світу і багато іншого стануть в нагоді школярам і освітянам в різних освітніх ситуаціях під час заходів. Кожен набір розрахований на 40 учнів та містить велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, глобуси, олівці, лінійки зошити з вправами тощо.

14:56 25.11.2022

Безпека на дорозі в умовах воєнного стану

     У період з 14 по 20 листопада 2022 р. у закладах освіти Жашківської МТГ проведено ІІ етап щорічного національного Тижня безпеки дорожнього руху в рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030. Подія пройшла під тематикою «Безпека на дорозі в умовах воєнного стану».

11:33 22.11.2022

ОБЛАСНІ ЧИТАННЯ З ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ

     10 листопада 2022 року на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР»»  та Обласного центру Гуманної Педагогіки  у форматі online  відбулися Обласні читання з гуманної педагогіки на тему  «Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була…».

16:09 14.11.2022

Всеукраїнська науково-практична конференція «Готовність дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи»

     8 листопада 2022 року з метою ознайомлення з результатами експериментального вивчення готовності дитини 6 (7) років до навчання в умовах сучасної школи відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Готовність дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи» за участю науковців НАПН України, спеціалістів МОН та ДУ «УІРО» у галузі дошкільної освіти.      Під час конференції обговорювались питання щодо теоретичних аспектів проблеми наступності між дошкільною та початковою освітою; наукових засад, на яких проводилась експрес-діагностика оцінки готовності дитини до систематичного навчання «Чарівні перетворення». До участі в конференції долучилися педагогічні працівники закладів дошкільної освіти громади та методист Камінська С.І.

11:45 08.11.2022

Затверджено Програму моніторингу щодо забезпечення функціонування державної мови в освітньому процесі у закладах загальної середньої освіти

     Державна служба якості освіти протягом 2022-2025 років вивчатиме використання державної мови в освітньому процесі у закладах загальної середньої освіти.

08:56 08.11.2022

Всеукраїнська акція «День юного натураліста»

      Вітаємо переможницю ОЛІЙНИК НАТАЛІЮ ВІКТОРІВНУ вчителя біології Жашківського ліцею №3 Жашківської міської ради за зайняте ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнської акції «День юного натураліста».

10:31 03.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано