A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Учні закладів освіти Жашківської МТГ стали учасниками фотоконкурсу «Краса рідного краю в світлинах»

      Конкурс проведено відділом освіти Жашківської міської ради та    туристичним клубом «Блудний грунь» в межах комплексної туристично-краєзнавчої програми «МІЙ РІДНИЙ КРАЙ» . Традиційно переможців визначали у кількох номінаціях : «НАША ПЛАНЕТА(ЕКОЛОГІЧНИЙ КАДР)», «ГАРМОНІЯ ЖИТТЯ(ТВАРИНИ Й НАВКОЛИШНІЙ СВІТ)», «ТВАРИНИ Й ЛЮДИ», «МАГІЯ РОСЛИН» та почесне звання «ФОТОГРАФ РОКУ» 2022.

10:42 28.10.2022

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ МЕТОДИЧНИХ СЛУЖБ ТА ЦЕНТРІВ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОБЛАСТІ

     25 жовтня 2022 року о 12.00 годині відбулась онлайн-нарада на тему «Організація професійного розвитку освітян Черкащини в умовах воєнного часу» для працівників центрів професійного розвитку педагогів, методичних служб та органів управління освітою, які відповідають за професійний розвиток педагогічних працівників.

09:57 26.10.2022

Всесвітній день боротьби з поліомієлітом

      Сьогодні Всесвітній день боротьби з поліомієлітом – гострим інфекційним захворюванням, яке може спричинити невиліковний параліч та навіть призвести до смерті. Хворобу викликають поліовіруси, що потрапляють до організму зазвичай через немиті руки та іноді через брудну воду.

11:13 25.10.2022

ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ ОСВІТЯН ГРОМАДИ

     20 жовтня 2022 року  у форматі online відбулися педагогічні читання з гуманної педагогіки освітян Жашківської міської територіальної громади, тема заходу -  «Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була».

10:17 24.10.2022

БІБЛІОТЕЧНА ДИСКУСІЯ «ЧИТАННЯ ЯК ТРЕНД. ФОРМУВАННЯ ЗВИЧКИ І ПОТРЕБ В ЧИТАННІ ЗАСОБАМИ ТА МЕТОДАМИ БІБЛІОТЕКИ НУШ»

     21 жовтня 2022 року у форматі онлайн відбулася обласна бібліотечна дискусія «Читання як тренд. Формування звички і потреби в читанні засобами та методами бібліотеки Нової української школи». Організатором зустрічі був КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

09:30 21.10.2022

20 ЖОВТНЯ В УКРАЇНІ СТАРТУЄ ХІІІ МІЖНАРОДНИЙ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

     На виконання Указу Президента України «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571.

12:43 19.10.2022

ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ З ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ

     20 жовтня 2022 року  у форматі online відбудуться педагогічні читання з гуманної педагогіки освітян Жашківської міської територіальної громади, тема заходу -  «Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була».

08:34 19.10.2022

ВІРИМО! ЗМОЖЕМО! ПЕРЕМОЖЕМО!

     14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.

08:26 19.10.2022

Дякую ЗСУ. Пишаюся ЗСУ.

       14 жовтня - свято Покрови Пресвятої Богородиці, покровительниці українського війська та День козацтва і Захисника України, це  – день пам’яті і слави українських воїнів різних часів. Дошкільники Жашківської громади дякують кожному, хто воював чи воює за незалежність нашої країни. 10  - 14 жовтня у всіх закладах дошкільної освіти громади проведені тематичні освітні заходи  «Слава Україні! Героям Слава!», «Козацькому роду нема переводу», «З Україною в серці», тощо з метою формування у дітей активної громадянської позиції та національно – патріотичної свідомості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежно від їх статі.

15:56 17.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано