A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА ЧЕРКАЩИНИ»

     Відповідно до наказу управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації від 24.11.2021 № 160 „Про проведення обласної виставки-конкурсу „Нова українська школа Черкащини“ з 22 по 24 квітня 2022 року на базі комунального навчального закладу „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників  Черкаської  обласної ради“ проведено виставку з метою розвитку професіоналізму педагогічних працівників області у контексті впровадження Нової української школи, удосконалення регіональної системи освіти, популяризації кращого педагогічного досвіду та впровадження новітніх технологій НУШ у педагогічну практику.

08:27 29.06.2022

В Україні працює освітній чат-бот

     За ініціативи команди Міністерства освіти і науки України за підтримки Швейцарії у партнерстві зі Швейцарсько-українським проєктом DECIDE працює освітній чат-бот EducationUaBot.

14:17 27.06.2022

Дев'ятикласники вперше подаватимуть заяви на вступ через електронні кабінети: стартувала реєстрація

    23 червня, розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників на основі дев'яти класів на фахового молодшого бакалавра. Вперше вступники подаватимуть заяви через особисті електронні кабінети.  Про це повідомили в пресслужбі Міністерства освіти та науки України.     Зареєструвати електронний кабінет необхідно на сайті. Для цього необхідно внести серію, номер документа про освіту та паспортів - громадянина України і для виїзду за кордон, свідоцтво про народження. Вказати електронну пошту, яка надалі використовуватиметься для активації кабінету та в заяві вступника, придумати пароль для входу. Також завантажити світлину вступника, яку можуть використовувати для замовлення студентського квитка, тому "селфі" тут не має бути.

09:39 24.06.2022

НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

      Унікальна платформа для батьків та вчителів, створена «Освіторією» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та за підтримки Міністерства освіти і науки України. Тут ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання стосовно навчання в Україні та за кордоном під час воєнного стану, інформацію про можливості та допомогу, а також експертні матеріали від Оcвіторія Медіа.      Сайт «Навчання під час війни» є безкоштовним та постійно оновлюється.

09:30 24.06.2022

Червоне то любов. Чому донорство крові під час війни стало ще однією лінією оборони України

    14 червня у всьому світі відзначають День донора крові. Зазвичай він передбачає обширну інформаційну кампанію та заклик до дії, але цьогоріч вторгнення Росії на територію України суттєво змістило акцент. Багато чоловіків приєдналися до складу Сил оборони, через що не можуть здавати кров, хоча саме вони роками були регулярними донорами та закривали потребу у крові. Зараз вони захищають країну від ворога.

12:31 14.06.2022

ВСЕУКРАЇНСЬКА КРАЄЗНАЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

     10 червня 2022 року відбулась в online режимі Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Діти і війна: сучасний вимір», організаторами якої є Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та КЗ «Харківська обласна станція юних туристів».

08:36 13.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано