A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

День української писемності та мови в закладах дошкільної освіти громади

          9 листопада ми відзначаємо велике свято – День української писемності та мови. Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але ми впевнені, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику цінність рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім.

11:21 10.11.2021

ХХІ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

     Суспільне мовлення запрошує всіх викладачів, учнів та студентів долучитися до наймасовішого національного флешмобу осені до Дня української писемності та мови. Це ХХІ Радіодиктант національної єдності. 

07:57 05.11.2021

20 цікавинок про українську мову

       9 листопада освітні заклади будуть святкувати День української писемності і мови, а ми не залишаєось осторонь і наводимо декілька цікавинок про солов'їну.

12:44 02.11.2021

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «СПІВПРАЦЯ ПЕДАГОГА-ОРГАНІЗАТОРА ТА ВЧИТЕЛЯ ЗАХИСТУ УКРАЇНИ»

      Відповідно плану роботи відділу освіти та з метою подальшого розвитку форм і методів виховної роботи в ЗЗСО, удосконалення методологічних підходів до змісту роботи, відпрацювання шляхів підвищення престижу суспільно-корисної праці дітей та молоді, формування їх лідерських якостей та обміну передовим педагогічним досвідом 28 жовтня на базі Жашківської СПШ №1 відбувся спільний семінар учителів Захисту України та педагогів-організаторів, де розглядались питання організації і проведення військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для середньої і старшої вікових груп в загальноосвітніх закладах громади. Приймак В.Ю. – вчитель Захисту України, який побував на заняттях для виховників роїв «Джура» в таборі «Дахнівська січ», провів практичне заняття: виконання команд в строю, робота хорунджого  (прапороносця), метання предмета, ознайомив з вимогами суддівської команди до виступу рою. Педагоги-організатори поділились досвідом роботи з підготовки команд до змагань. Спільно педагоги визначились висвітлити на сайтах закладів освіти результат праці роїв, який триватиме до березня місяця.

16:14 01.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано