A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ ЧЕЛЕНДЖУ «НАВЧАЙ УКРАЇНСЬКОЮ» В ЗЗСО ГРОМАДИ

Напередодні Дня української писемності та мови за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України з 29 жовтня по 30 листопада 2021 року громадською організацією «Українська гуманітарна платформа» реалізовуватиметься проєкт челендж «Навчай українською», спрямований на підвищення ролі української мови.

16:52 26.10.2021

ВІРТУАЛЬНИЙ ЧИТАЛЬНИЙ ЗАЛ ОСВІТЯНИНА

В умовах всесвітньої пандемії, карантинних обмежень у пересуванні,  спілкуванні читачів шкільних та публічних бібліотек у читальному залі освітянина Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського НАПН України представлена колекція найнеобхідніших для працівників освіти гіперпосилань на електронні освітні ресурси – Віртуальний читальний зал освітянина.

15:19 25.10.2021

ПРОБНЕ ЗНО 2022. ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 22 січня включно. Зареєструватись для участі в пробному ЗНО можна буде на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти .

14:33 25.10.2021

Онлайн-урок з профорієнтації

        Сучасний світ швидко змінюється: зникають одні професії та з’являються інші. З метою сприяння учням старших класів  свідомо підійти до вибору професії своєї мрії, стати успішним у житті, реалізувати себе, повірити у власні сили Міністерством освіти і науки України  спільно  із Державною науковою  установою «Інститут модернізації змісту освіти», у рамках реалізації Всеукраїнського проєкту з  профорієнтації  та побудови кар’єри»  відбувся Всеукраїнський онлайн-урок  « Обери  професію своєї мрії».   

16:47 19.10.2021

"Осінні акварелі" в ЗДО громади

      #осінніакварелідошкільникижашківськатг – за таким хештеком проходили дні Осені в закладах дошкільної освіти Жашківської ТГ.

12:29 19.10.2021

У закладах освіти громади проведено уроки доброти

      До Всесвітнього дня захисту тварин у  закладах освіти проведено різноманітні заходи. У ІІ  Міжнародному «уроці  доброти» щодо  гуманного та відповідального ставлення до тварин активну участь взяли учні  СПШ №1, ЗЗСО №2, №3, №4, №5, Олександрівського ЗЗСО І - ІІІ ст. , Тетерівського І - ІІІ ст., Острожанського І-ІІІ ст., Бузівського І - ІІІ ст..                                                                                                                                       

09:31 13.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано