A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

УЧАСТЬ ЗЗСО ГРОМАДИ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ "НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ"

З метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи; розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді; формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні новорічно-різдвяних композицій, які символізують, відображають новорічну та різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні; формування високого рівня еколого-естетичної культури учнів проводиться конкурс «Новорічна композиція». Роботи відповідають таким номінаціям: Стилізована ялинка; Новорічний букет; Новорічна композиція; Новорічний вінок; Сюжетна композиція; Новорічна картина чи колаж; Новорічний подарунок.

14:53 07.12.2021

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО МІСЯЧНИКА ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

          З метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, сприяння реалізації основних пріоритетів Нової української школи, популяризації книгочитання з 1 по 31 жовтня 2021 року в закладах загальної середньої освіти Жашківської  ТГ пройшов VІІІ Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності». Заходи, проведені під час місячника шкільних бібліотек, сприяли поглибленню пізнавального інтересу учнів до рідного краю як складової України, вихованню поваги і шанобливого ставлення до історико-культурної спадщини народу, пробудженню почуттів національної свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини.

15:39 02.12.2021

ДАТИ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ТЕСТУВАННЯ НА ПРОБНЕ ЗНО-2022

Для того щоб знизити рівень тривоги з приводу процедури ЗНО, варто пройти пробне ЗНО.Такий досвід допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів, а також з’ясувати рівень своїх навчальних досягнень і, як наслідок, уникнути зайвого хвилювання та зосередитися під час основної сесії саме на виконанні тестових завдань.

15:43 01.12.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА"

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція "16 днів протинасильства" яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і в Жашківській територіальній громада  громаді дана акція стартувала 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. 

13:09 01.12.2021

ПРО ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ 1932-1933 РОКІВ

У зв'язку з 88-ми роковинами  Голодомору 1932-1933 років в Україні заходи будуть проходити під загальним гаслом «Збережи пам'ять»     27 листопада  о 16.00 в Україні  проведено всеукраїнську  акцію «Засвіти свічку».

15:20 29.11.2021

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ В ЗЗСО ЖАШКІВСЬКОЇ ТГ

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожного руху.

13:33 22.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано