A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Мир у родині – мир у країні

      З метою підготовки учнівської молоді до сімейного життя, усвідомлення важливості відповідального ставлення до планування сім’ї та власного репродуктивного здоров’я розроблено освітню програму «Школа подружнього життя», яка рекомендована МОН України для використання в 9-11 класах, як курс морально-етичного спрямування. 11 січня на онлайн-платформі ZOOM відбулась онлайн-презентація програми.

09:00 12.01.2022

Феєрія Нового Року

      Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Феєрія новоріччя  - для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.     Колективи закладів дошкільної   освіти громади кожного року турбуються про те, щоб Новорічне свято для малечі  були справжнім дивом, наповнювало душу особливим піднесенням та радістю. 

14:32 30.12.2021

КОНКУРС СТАТЕЙ У ВІКІПЕДІЇ «ВІКІПЕДІЯ ДЛЯ ШКОЛИ 2021-2022 рр.»

      З 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих. Вікіпедія — це не перешкода учителю, а інструмент, який може бути дуже корисним в освітньому процесі, якщо його використовувати правильно. Щоб українські школярі, студенти, їхні батьки та педагоги могли отримати у Вікіпедії точну та перевірену інформацію на теми шкільної програми, ГО «Вікімедіа Україна» щорічно проводить конкурс «Вікіпедія для школи».

12:38 30.12.2021

Земля – наш спільний дім

       28 грудня 2021 року в комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» в онлайн режимі відбувся обласний етап ХХI Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» за темою «Клімат змінюється. Твої дії» в рамках екологічного фестивалю «Довкілля: час змін!». Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. В обласному етапі конкурсу взяли участь 13 команд Черкаської області. Команда «Екологічний патруль» Жашківсько ЗЗСО І-ІІІ ступенів ?5 Жашківсько міської ради зайнялася ІІІ місце (керівник Лариса Турченюк). Вітаємо з перемогою!!!Подальших успіхів вам і нових перемог!!!!!

11:52 30.12.2021

Відкрите суспільство - це активні люди

     Відкрите суспільство  - це активні люди, які характеризуються високою мобільністю, здатністю до інновацій, вільною критикою,  індивідуалізмом та відповідальністю.

08:30 30.12.2021

СТАРТУВАВ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПІДРУЧНИКІВ 9 КЛАСУ ЗЗСО

     З  22 грудня 2021 року до 17 січня 2022 року педагогічні працівники ознайомлюються з електронними версіями оригінал-макетів підручників. Це здійснюється для того, щоб на 2022/2023 навчальний рік до кожного ЗЗСО надійшли друковані примірники саме тих підручників для 9 класу, які будуть обрані цим закладом освіти.

14:57 29.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано