A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

2019 рік в Україні оголошено роком сім’ї та святості подружжя

                   Сьогодні ми можемо констатувати надзвичайну актуальність цього процесу, адже в наслідок відступу від віри, процесу секуляризації, лібералізму, трудової міграції, великого наступу гендерної ідеології багато родин знаходиться у серйозній духовній небезпеці. В багатьох країнах мільйони людей страждають із приводу кризи подружжя і родини. Згідно статистичних даних в Україні понад 60% укладених шлюбів розпадаються, а кількість одиноких матерів за роки незалежності збільшилася аж у 22 рази. На щодень багато сімей намагаються зберегти єдність і любов у своїй родині, слідуючи правилу: щаслива родина = духовно здорова, гармонійно розвинена дитина.

14:36 19.06.2019

Скарби української державності

      16 квітня 2016 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся Національний форум «Українська державність: витоки, етапи становлення та розвитку», організований Всеукраїнською правозахисною організацією «Меморіал» імені Василя Стуса». У межах Національного форуму було презентовано фільм «Скарби української державності».

14:05 19.06.2019

СУПЕР ТАТУСЬ

      14 червня з нагоди Дня батька у дошкільному закладі «Золотий ключик» №6 відбувся захід «Супер татусь». Під гучні оплески малят та працівників на свято завітали татусі. Діти із захопленням та любов’ю читали вірші, співали пісні та виконували таночки. Заслуговують на увагу цікаві та веселі ігри дітей з дорослими: «Мій тато – супермен», «Перенеси дитину через калюжу», «Велике прання», «Тато вміє готувати, щоб дитя нагодувати», «Наш татусь – майстер», «Влаштуй свято для дитини».

15:42 18.06.2019

Рекомендовані підручники на новий 2019-2020 навчальний рік

     Міністерство освіти і науки України опублікувало електронні переліки навчальної літератури, що рекомендована для використання у закладах освіти у 2019/20 навчальному році. Відповідний лист  підписаний заступником міністра Вадимом Карандієм.

16:08 13.06.2019

ЗРОБИМО ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ БЕЗПЕЧНИМ!

       Найвищими цінностями суспільства є життя і здоров’я людей. Проте з кожним роком збільшується кількість негативних факторів, що згубно впливають на безпеку життєдіяльності. Лихо краще попередити, ніж боротися з його наслідками, часто трагічними.

10:51 13.06.2019

Небезпека у спеку

     Настала довгоочікувана пора року — літо, пора відпусток, відпочинку та сонця. Однак, таке бажане сонце не завжди безпечно і може призвести до різкого погіршення стану здоров’я, пов’язаного з перегріванням організму, особливо у дітей та осіб похилого віку.

10:50 13.06.2019

Навчання з охорони праці та безпеки життєдіяльності

        4-5 червня 2019 року на базі Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 Жашківської міської ради відбулося навчання з охорони праці та безпеки життєдіяльності  для керівників, новопризначених керівників та заступників керівників, відповідальних за безпеку життєдіяльності закладів освіти за участю провідного спеціаліста Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА СТРИЖАК Лариси Федорівни та методиста КНЗ «Черкаський ОІПОПП ЧОР» ПЛАХУТИ Віктора Вікторовича.

14:14 10.06.2019

Відкритий Всеукраїнський шаховий турнір

      З 31 травня по 2 червня 2019 року в місті Біла Церква проходив Відкритий Всеукраїнський шаховий турнір, присвячений пам'яті Олександра Подольського за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету України Київській області.

16:56 06.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано