A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Конституція - основний Закон держави

З нагоди 22 річниці прийняття Конституції України в закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освітигромади було проведено:

11:33 23.06.2018

Всеукраїнський турнір на Кубок "Шацьких озер"

           15-17 червня Відбувся відкритий Всеукраїнський турнір на Кубок "Шацьких озер" у Волинській області, Шацькому районі в якому взяли участь команди з України, Литви, Молдови, Білорусії, Польщі. Команда Жашківської громади представила 6 участників.  1 місце у ваговій категорії 42 кг. заняв Байрак Владислав, вихованець ДЮКФП, тренер В. Русин, категорія  - 2009-2010 роки народження. Порадившись з теренером Владислав вирішив поборотись в категорії +42 кг. (більше 42кг.), де зайняв 3 місце, чим завоював симпатію глядачів.

15:54 19.06.2018

Подорож історичними стежками

  Учні ЗЗСО №5 Жашківської міської ради під час літніх канікул не тільки відпочивають, а й збагачують свої знання, подорожуючи історичними стежками, відвідуючи цікаві місця України. Так, 13 червня школярі побували у м.Києві. Спочатку школярі побували в унікальному місці - музеї просто неба «Пирогово», де познайомилися зі стародавньою архітектурою, культурою та побутом українських селян. Потім учні відвідали музеї воскових фігур в с. Гатне Київської області. Надзвичайно сильне враження справили воскові фігури знаменитих українців. Дуже цікавою була розповідь екскурсовода. Додому усі поверталися в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, радісні та щасливі, з надією повернутись у Київ знову.

14:48 14.06.2018

ХАЙ СОНЦЮ І КВІТАМ ВСМІХАЮТЬСЯ ДІТИ!

        Літо - це пора незвичайних вчинків, нових вражень, яскравого життя! Адже воно сповнене пригодами та безтуротними моментами. В учнів закладів загальної середньої освіти Жашківської міської ради з'явилась прекрасна нагода відчути і побачити літо, не пропустити зустріч з ним.  Допомогають їм у цьому – пришкільні табори, до яких вони прийшли цього року. Кожний день у таборах – незабутній, оригінальний та неповторний. Адже колективи закладів освіти велику увагу приділили організації дозвілля дітей, а саме: проведенню  спортивних змагань та турнірам, туристичним екскурсіям і мандрівкам. Також організовано прогулянки на природу, захоплюючі естафети, веселі конкурси, творчі ігри та робота улюблених гуртків і секцій позашкільних закладів.  

11:51 13.06.2018

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА «НА КРИЛАХ УСПІХУ»

           Згідно листа УОН ЧОДА від 08.06.2018 № 02/11-03/1641 щодо впровадження освітньої програми «На крилах успіху»  та на виконання листа  Інституту педагогіки  НАПН України № 337 від 04.06.2018 повідомляємо, що відповідність  Державному стандарту початкової освіти розробленої Інститутом педагогіки  НАПН України освітньої програми «На крилах успіху» підтверджена Державною службою якості освіти України (лист № 01-22/325 від 24.05.2018). Освітня програма «На крилах успіху» може упроваджуватись в закладах загальної середньої освіти (лист Міністерства освіти і науки України №1/9-344 від 25.05.2018). Програму розміщено у вільному доступі на сайті https://nakrilahuspihu.com/.

12:33 11.06.2018

Оновлені навчальні програми для початкової школи

       Шановні колеги,  оновлені навчальні програми для початкової школи, які затверджено Наказом МОН після публічного обговорення знаходяться на  платформі EdEra. Щоб полегшити впровадження оновлених програм, EdEra спільно з МОН підготувала поради для вчителів, методичні рекомендації, збирає додаткові навчальні матеріали, які будуть розміщені у вільному доступі. Приємного та продуктивного навчання!           https://www.ed-era.com/mon.html

11:42 11.06.2018

Волейбольна команда Жашківської спеціалізованої школи №1 (тренер Чорний В.М.) представники Черкаської області на Шкільній волейбольній лізі України

      Волейбольна команда Жашківської спеціалізованої школи №1 (тренер Чорний В.М.) представники Черкаської області на Шкільній волейбольній лізі України, яка проходить в Івано - Франківську! Незабутній тиждень минув дуже швидко: реєстрація, жеребкування, прогулянка містом, змагання,  перегляд ігор золотої ліги Європи: збірна України - збірна Азейбарджану (жінки) та збірна України - збірна Туреччини (чоловіки).Успіхів Вам!

11:31 09.06.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано