A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Літня оздоровча кампанія або де діти можуть оздоровитися

        Літо – це чудова пора року, знайомство з новими друзями, участь у цікавих заходах, гарний відпочинок, зміцнення здоров'я. Тому саме в цей час всі батьки прагнуть оздоровити свою дитину перед навчальним роком.

17:00 06.06.2018

ЯК МАЄ ЗМІНИТИСЯ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ: СТАРТУЄ ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ МОН ТА EDCAMP UKRAINE

       10 травня 2018 року стартує масштабне онлайн-опитування щодо підвищення кваліфікації та сертифікації педагогів. Отримані дані використають для розробки рекомендацій до законодавчих актів, які нині створюються на реалізацію нового Закону “Про освіту”. Ініціаторами проекту стали Міністерство освіти і науки України та спільнота EdCamp Ukraine.

15:57 06.06.2018

Стало відомо, за якими нетиповими програмами можна викладати в 1 класах

       Міністерство освіти і науки оприлюднило список нетипових освітніх програм, за якими Державна служба якості освіти дозволила викладати в початкових класах, що навчатимуться за новим стандартом початкової освіти.

15:48 06.06.2018

Тиждень правових знань

           Відповідно до листа УОН ЧОДА від 04.06.2018 № 02/11-02/1545 на виконання Плану заходів щодо проведення з 25 червня по 02 липня 2018 року тижня правових знань в Черкаській області з нагоди річниці прийняття Конституції України, затвердженого рішенням міжвідомчої координаційно-методичної ради обласної держаної адміністрації з правової освіти населення від 25.05.2018 (протокол №2), просимо організувати тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (бесіди, години спілкування , правові конкурси, книжкові виставки, ігри, змагання тощо), спрямовані на висвітлення основ Конституції України.    

15:42 06.06.2018

Увага: продовжена реєстрація у Літню школу професійного розвитку педагогічних працівників!

       У зв'язку із  чисельними зверненнями педагогічних працівників комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» до 08 червня 2018 року продовжив додаткову реєстрацію для участі у наступних тренінгах Літньої школи професійного розвитку педагогічних працівників Черкаської області: 

09:53 06.06.2018

Про перевірку персональних даних на платформі ED-ERA

       Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.01.2018 №34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи» вчителі початкових класів,  заступники директорів шкіл, які курують початкову освіту, вчителі мистецтва та вчителі фізичної культури, які у 2018-2019 навчальному році працюватимуть із першокласниками проходять навчання за дистанційним курсом на платформі ED-ERA.

09:45 06.06.2018

Почуйте серцем голос дитини

      Насильство над дітьми – проблема, яка завжди існувала і скоріш за все, ще дуже довго буде існувати у сучасному суспільстві. Сучасність демонструє такі його приклади, як смерть дітей від голоду, загибель їх під час бомбардувань і обстрілу, міжнародних конфліктів, вбивство в таборах біженців, на побутовому ґрунті. Нерідкі і такі форми насильства, як торгівля дітьми, залучення до жебрацтва, проституція, економічна експлуатація, позбавлення житла, коштів для існування, зневага потребами й інтересами. Діти є найнезахищенішою і найуразливішою частиною суспільства, повністю залежною від дорослих. Саме з їх провини діти стають жертвами домашнього насильства, опиняються в зонах стихійних і природних катастроф, військових дій тощо.

15:08 05.06.2018

День захисту дітей

           Цікаво та змістовно відсвяткували заклади освіти День захисту дітей. Програма заходів була різноманітною: флешмоби,  арт – майданчики, майстер класи, спортивні екстрими, велопробіги, змагання та баскетболу та футболу.   Початок свята відбувся 31 травня для дітей пільгових категорій з перегляду казки "Колобок на новий лад", яку підготували вихованці БДЮТ. Заключним акордом став фестиваль дитячої та учнівської молоді. Міський голова І.А.Цибровський, начальник відділу освіти В.М.Савицька привітали дітей, педагогів, батьків із святом, вручили відзнаки  за особливі досягнення в навчанні, спорті.  Кожен заклад відділу освіти Жашківської міської ради отримав сертифікат на придбання оргтехніки та спортивного спорядження.

19:03 03.06.2018

Військово-патріотична гра "Джура", обласний етап

       Заклади освіти Жашківської міської ради в обласному етапі військово - патріотичної гри з честю представляла команда Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів. Цьогоріч участь у грі взяв  21 рій зі всієї області. Упродовж п’яти днів джури змагалися за першість в таких етапах: «Впоряд», «Перетягування линви», «Туриистсько-спортивна смуга перешкод», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Пластун», «Відун», «Рятівник», «Ватра», «Таборування», «Добре діло».

19:23 30.05.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано