A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Козацький гарт

        22 травня команда Жашківської спеціалізованої школи №1 взяла участь в обласному етапі фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт", тренер Чорний В.М..

16:03 24.05.2018

Онлайн-опитування “Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища”

Онлайн-опитування “Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища”         Державна наукова установа  «Інститут модернізації змісту освіти» планує проведення серед учителів, науково-педагогічних працівників, представників адміністрації закладів освіти опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору  представників освітянського середовища». Дослідження проводитиметься у травні-червні 2018 року  та  в червні 2019 року на умовах повної анонімності.

15:57 24.05.2018

В Оршанці відзначили кращих знавців предмета «Захист Вітчизни»

        15 травня на плацу Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора І. Момота в с. Оршанець відбулося щорічне урочисте вручення обласної почесної відзнаки «Відмінник Захисту Вітчизни» 70 кращим учням-знавцям предмета «Захист Вітчизни».

12:55 16.05.2018

«Без родини – немає щастя для дитини!»

         Місяць травень щедрий на родинні свята. Щороку в другу неділю місяця ми традиційно святкуємо День матері, а 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї. Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.

11:23 15.05.2018

Екологічно-освітній проект "Компола"

         З 10 по 24 квітня 2018 року спільно з Міністерством екології та природних ресурсів України проводився збір заявок від шкіл України для участі у екологічно-освітньому проекті "Компола". Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів заявила бажання стати учасниками даного проекту.  Серед 10 закладів освіти Черкаської області ,  відібраних за результатами конкурсу є і наша СПШ №1.

14:04 14.05.2018

Звітно-виборча   конференція Ліги старшокласників Черкащини

        Бондаренко Д.В., учениця 9-А класу Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів, Президент учнівського самоврядування, член Ліги старшокласників Черкаської області  та куратор Гричина А.М.   представляли заклади освіти Жашківської міської ради на звітно-виборчій   конференції Ліги старшокласників Черкащини, яка відбулася 10 травня 2018 року в  актовій залі  комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». У роботі конференції взяли участь Віталій Неділя, екс-президент Ліги старшокласників, Піштова Юлія, президент обласної Ліги старшокласників, Юлія Василенко, член Національної дитячої ради при Уповноваженому Президента України з прав дитини Миколі Кулебі,    представники районних (міських) осередків Ліги старшокласників, методисти відділів освіти та позашкільних навчальних закладів.

09:41 14.05.2018

Родинне свято

          До участі в заході з нагоди Дня матері та Дня сім’ї , що проходив 11 травня у Будинку дитячої та юнацької творчості в Жашкові, долучилися ледь не всі творчі колективи та учасники художньої самодіяльності ОТГ: вихованці БДЮТ та Жашківського міського будинку культури, жіночий колектив "Горлиця" Марійківського місльського будинку культури, солісти Скибинського СБК, аматори сцени Вільшанецького та Литвинівського сільських будинкуів культури. Організатори згаданого заходу - відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму і відділ освіти Жашківської міської ради. 

11:17 11.05.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано