A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Рубрика «Слово про педагога». «Підготуй учня, в якого зможеш навчитися сам».

    Важко уявити життя людини без математики. Вона застосовується в техніці, економіці, торгівлі, землеробстві, медицині. Тому математика грамотність, що полягає в умінні застосовувати математику для розв’язування  життєвих завдань, потрібна всім. Саме в школі потрібно навчити учнів виконувати розрахунки при покупках , підраховувати витрати при підготовці до туристичного походу, справедливо розподіляти фізичні навантаження на тренуваннях, навчити робити обчислення при ремонті будівлі, розумно розподіляти витрати при користуванні мобільним зв`язком  і багато чому іншому.

15:57 29.04.2021

Великодній марафон

    Напередодні великодніх свят у закладах освіти Жашківської ТГ організовано #великодніймарафон, який передбачає реалізацію кількох міні – проектів. Це і  книжкова виставка-інсталяція «Великодня радість землю обіймає і година народних традицій «У нас Великдень – милий гість, його стрічаймо писанками», арт-майстерня «Гарна писанка у мене – мабуть кращої нема!», стримінг «А я писанку пишу» та багато інших.

12:47 29.04.2021

Про підсумки обласного конкурсу „Збережемо першоцвіти”

      Обласний конкурс «Збережемо першоцвіти», який організував  КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», проводиться з метою формування екологічної культури особистості, набуття навичок і досвіду розв’язання екологічних проблем, залучення до практичної природоохоронної роботи учнів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних навчальних закладів.

16:03 28.04.2021

Переможці військово-патріотичної гри «Джура»

     Щорічно, з метою формування в учасників освітнього процесу лідерських якостей, обміну передовим педагогічним досвідом в закладах освіти проводиться Обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура).  

15:54 28.04.2021

Рубрика «Слово про педагога». Учитель - не просто професія, це покликання.

     З вчителя починається шлях кожної людини у світ науки, пізнання та й просто – освіти. Без якої – нікуди. Адже саме  учитель  для кожної людини  є першовідкривачем, наставником та другом. У численному колективі педагогів  Житницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів 25 років працює Гайдай Галина Володимирівна, вчитель початкових класів, спеціаліст «вищої кваліфікаційної категорії», старший вчитель. Це людина надзвичайного педагогічного хисту, високої  інтелектуальності. Не шкодуючи власних сил і часу, кожен її день  сповнений енергії, насичений працею. Власноруч виготовлені наочні посібники, внесення в уроки інноваційних елементів, власні розробки оцінювання учнів, які мотивують  вчитися та власні методики відпочинку дітей під час уроків - це вже її стихія…  

15:18 27.04.2021

Рубрика «Слово про педагога». Майстерність бути вчителем.

     Майстерність вчителя. У чому вона полягає? Можливо, в найпростішому — бути гарною, доброю людиною? І все? Можливо, адже досвід свідчить, що як би ти не володів психологією, знанням свого предмета та вмінням інтерпретувати його залежно від стану учнів, але сам по собі — людина нецікава, то в учнів не буде бажання вчитися, не буде успіху в навчанні, не буде найголовнішої складової навчального процесу — довірливого ставлення вихованців до тебе і до твого предмета.

15:13 27.04.2021

Біль і пам'ять Чорнобиля

         Цими днями виповнюється 35 років з дня трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Тематичні виставки, інформаційні стінгазети, виховні години, слова вдячності учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС – далеко не весь перелік заходів, які проходять у закладах загальної середньої освіти Жашківської територіальної громади. 

12:19 27.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано