A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

З нагоди Дня захисту дітей відбулися цікаві та захоплюючі заходи

     З нагоди Міжнародного дня захисту дітей за сприяння міського голови І.А.Цибровського та відповідно до плану роботи відділу освіти для учнів закладів освіти територіальної громади з дотримання карантинних вимог було організовано ряд цікавих та захоплюючих заходів.

10:15 02.06.2021

В усіх закладах загальної середньої освіти Жашківської громади пролунав Останній дзвінок

     У закладах загальної середньої освіти Жашківської територіальної громади 31 травня провели Свято останнього дзвоника. Через карантинні обмеження у більшості шкіл заходи відбувались  не традиційно, у різних форматах.               

08:23 01.06.2021

Учні закладів загальної середньої освіти Жашківської міської ради організовано та безпечно підвозяться до пунктів тестування

        За сприяння міського голови Ігоря Цибровського та відповідно до наказу відділу освіти Жашківської міської ради здійснюється організоване та безпечне підвезення учасників зовнішнього незалежного оцінювання, котрі є учнями закладів загальної середньої освіти територіальної громади, до  пунктів тестування та в зворотньому напрямку.  Цього року дані пункти розташовані на базі Жашківської СПШ №1, Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3  та в закладах освіти м.Умані.

14:25 26.05.2021

Державна Служба якості освіти України презентувала матеріал "Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання".

    Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

12:47 26.05.2021

Випускники закладів освіти Жашківщини побували на Дні відкритих дверей у Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького

     За запрошенням керівництва навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва  Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького одинадцятикласники закладів загальної середньої освіти Жашківської міської ради стали учасниками профорієнтаційного заходу - Дня відкритих дверей.

10:45 26.05.2021

Тиждень безпеки руху «Безпека на дорозі - понад усе!»

     З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привертання уваги молоді та педпрацівників до правил поведінки на дорогах, формування навичок безпечної поведінки на дорогах, узагальнення знань безпеки дорожнього руху, правил пішоходів та безпечного руху до навчального закладу і додому, виховання дорожньої  культури серед населення  з 17 по 21 травня в загальноосвітніх закладах Жашківської громади проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

08:16 25.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано