A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Тиждень безпеки руху «Безпека на дорозі - понад усе!»

     З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привертання уваги молоді та педпрацівників до правил поведінки на дорогах, формування навичок безпечної поведінки на дорогах, узагальнення знань безпеки дорожнього руху, правил пішоходів та безпечного руху до навчального закладу і додому, виховання дорожньої  культури серед населення  з 17 по 21 травня в загальноосвітніх закладах Жашківської громади проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

08:16 25.05.2021

На Чернечій горі підвели підсумки літературно-мистецького конкурсу «Роду криниця віща»

      19 травня на Чернечій горі відбулося нагородження лауреатів щорічного обласного літературно-мистецького конкурсу «Роду криниця віща», який проводився спільно Шевченківським національним заповідником, Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України, Черкаською обласною організацією Національної Спілки художників України, Управлінням освіти і науки Черкаської ОДА та КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». До участі у конкурсі долучилися і учні Тетерівського, Скибинського, Пугачівського, Вороненського  ЗЗСО та Соколівського ОЗЗСО. 

14:36 21.05.2021

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

    З метою популіризації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є засобом громадянської освіти, підведення підсумків діяльності роїв закладів освіти області у 2020/2021 навчальному році та виявлення кращих роїв, які братимуть участь у ІІ турі обласного етапу «Джура» 18, 19, 20 травня Черкаським обласним Центром туризму  проводився перший тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

08:21 21.05.2021

Ліга старшокласників

      З метою забезпечення виконання учнями своїх обов'язків і захисту їхніх прав й сприяння гармонійному розвитку особистості, формуванню навичок майбутнього організатора-керівника функціонує Учнівське самоврядування,  як невід'ємна частина громадського самоврядування, що забезпечує захист прав і інтересів учнів, та  їхню участь в управлінні загальноосвітнім навчальним закладом. В учнівському самоврядуванні беруть участь особи, які навчаються у загальноосвітньому навчальному закладі. Вищим органом учнівського самоврядування є загальні збори або учнівська конференція.

15:14 18.05.2021

Рубрика «Слово про педагога». Щирий друг, порадник дитячих душ, модератор, практик...

     Перша вчителька для школяра – особлива людина, яка займає значне місце після мами. Саме від особистості першої вчительки залежить, чи вміють розвивати свої творчі здібності учні, чи розкриваються вони як особистості у подальшому житті…

15:35 17.05.2021

Рубрика "Слово про педагога". Якщо вчитель поєднує в собі любов до справи і учнів, він - досконалий учитель.

     Цими словами можна яскраво охарактеризувати учителя-логопеда Жашківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням окремих предметів Колодій Наталію Вікторівну.

10:26 17.05.2021

Тільки той, хто пям’ятає минуле, вартий майбутнього

      Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену у словах: “Ніхто не забутий, ніщо не забуто”.

08:37 13.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано