A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Рубрика «Слово про вчителя». Креативний вчитель – успішні учні!

       «Креативний вчитель – успішні учні!». Таке життєве кредо у Слободяник Яни Юріївни, вчителя Литвинівського ЗЗСО І-ІІ ступенів. Яна Юріївна працює у школі  шостий рік. Має вищу освіту за спеціальностями українська мова та література, зарубіжна література та вчитель початкових класів,  інформатики. Молода, завзята, завжди енергійна, вона швидко заволоділа серцями дітей. І це взаємно. Яна Юріївна постійно шукає нові форми роботи з дітьми. В умовах карантину, під час дистанційного навчання потрібно було знаходити шляхи для залучення учнів до дистанційного навчання. Одним із методів, що обрала Яна Юріївна, став Веб-Квест.  Для вчительки це звичний процес, адже квести її учні встигли оцінити: використовує їх як бібліотекар, вчитель. Один з  веб-квестів  «Порятунок королівства» (основи здоров’я 5-9 класи)  Яна Юріївна подала на конкурс цифрових ресурсів і отримала  Сертифікат за зайняте ІІІ місце в конкурсі на кращий електронний освітній ресурс - 2021.

13:02 22.04.2021

Інформаційна кампанія про систему забезпечення якості освіти в українських школах

     "Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива" – з таким слоганом Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанію створено в межах ініціативи "Система забезпечення якості освіти", яка впроваджується в межах проєкту "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe).

15:02 21.04.2021

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ОСВІТНІЙ РЕСУРС – 2021

      Відповідно до   наказу Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації від 15.12.2020 № 136 «Про проведення обласного конкурсу «Інноваційний пошук освітян Черкащини» з 01 березня по 20 квітня 2021 року на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників  Черкаської  обласної ради» відбувся конкурс на кращий електронний освітній ресурс (ЕОР).

17:10 19.04.2021

Випускників 11 класу звільнили від ДПА

     Відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" цьогоріч звільнено від обов'язкової державної підсумкової атестації (ДПА) одинадцятикласників.

15:15 19.04.2021

ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНИЙ ЗОВНІШНІЙ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ В ЗЗСО ЖАШКІВСЬКОЇ ТГ

      Протягом 13-15 квітня  2021 року в Жашківських ЗЗСО №2, ЗЗСО №4, Конельськопопівському ЗЗСО, Олександрівському ЗЗСО, Вороненському ЗЗСО для учнів 4 класу проведено  основний етап другого циклу загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти». 

11:50 19.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано