A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Учасників ЗНО повідомили про адреси тестування

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування. Інформація розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які зареєстровані для участі у тестуванні. Зокрема, у запрошенні-перепустці зазначено адреси пунктів тестування та рекомендований час, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування.

12:27 11.05.2021

День матері в ЗО громади

     Травень – місяць, багатий на свята і одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас, кожної людини, яка живе та ходить по землі. День Матері відзначається в нашій країні у другу неділю травня.

11:37 11.05.2021

ВЕБІНАР ДЛЯ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕКАРІВ

     Відповідно плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради 6 травня 2021 року в онлайн-режимі проведено  вебінар  для шкільних бібліотекарів ЗЗСО Жашківської ТГ з теми: «Шкільна бібліотека в сучасному освітньому просторі»».

15:02 07.05.2021

Учні Соколівського ОЗЗСО – призери обласних змагань

      Минулого тижня учні Соколівського опорного закладу загальної середньої освіти взяли участь у першому етапі Чемпіонату Черкаської області з легкої атлетики серед дорослих, юнаків та дівчат 2004-2005 р. н., 2006 р. н. та молодших школярів, що проходить у  м. Корсунь-Шевченківський.

11:00 05.05.2021

Рубрика "Слово про педагога". Завжди пізнавати світ і себе, навчати цьому інших.

     Професія вихователь — це можливість постійно перебувати у світі дитинства, в світі казки і фантазії. Особливо усвідомлюється значущість професії вихователя, коли бачиш розкриті назустріч очі дітей; очі, що жадібно ловлять кожне слово вихователя, погляд і жест. Таким люблячим, творчим, креативним педагогом в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Золотий ключик» №6 комбінованого типу Жашківської міської ради Черкаської області є вихователь Барановська Людмила Олексіївна. Вона проявляє високий рівень ініціативи, творчості, володіє теорією дошкільної педагогіки та психології. Досягає вагомої результативності у педагогічній діяльності.

10:39 05.05.2021

День охорони праці в освітніх закладах Жашківської громади

                  Щороку  наприкінці квітня відзначається Всесвітній день з охорони праці. Метою заходу є привернення  уваги органів державної влади, суспільства, суб’єктів  господарювання та громадських організацій до проблеми  збереження життя і здоров’я працівників, підростаючого покоління.

10:37 05.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано