A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Нагороди для команди фіналістів WINNERS освітнього проєкту "Відкривай Україну"

     Напередодні новорічних свят команда Жашівської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів  WINNERS отримала почесну відзнаку та дипломи  і подарунки для кожного учасника від організаторів освітнього проєкту "Відкривай Україну".  Ми ще раз вітаємо команду з успішним завершенням проєкту "Охоронці пішоходів"  і бажаємо подальших  творчих звершень в ім’я зміцнення та укріпнення Жашківської громади та України.

13:39 16.12.2020

#Святонаближається

      Уже другий рік поспіль діти  закладу дошкільної освіти "Ромашка" №4  готують власноруч іграшки на головну ялинку. Отож, сьогодні запрацювала майстерня "ЯЛИНКОВИХ ІГРАШОК" під час роботи якої діти, під керівництвом вихователя Струсь Н.В. виготовляли прикраси для лісової гості в техніці декупаж. Ще зовсім трішки пройде часу і іграшки закрасуються на гіллях новорічного дерева.

12:57 16.12.2020

Рубрика " Методична студія"Урок історії. «Ізраїльсько-Іудейське царство». ЗЗСО №2.

      Відповідно до плану роботи відділу освіти та графіка методичних заходів   Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 представляє фрагмент уроку Всесвітньої історії для 6 класу на тему: "«Ізраїльсько-Іудейське царство». Вчитель Коваль Валентина Петрівна. Мета уроку : дослідити процес утворення, розвитку та занепаду Ізраїльсько-Іудейської держави, з'ясувати її хронологічні межі, навчити знаходити  на карті кордони Давньоєврейського царства, визначити, яким був внесок Ізраїльсько-Іудейського народу у світову культуру.

12:30 16.12.2020

Рубрика " Методична студія".Урок біології. 7 клас. ЗЗСО №4.

     Відповідно до плану роботи відділу освіти та графіка відкритих он-лайн заходів у  Жашківському ЗЗСО №4 Жашківської міської ради 11 грудня 2020 року вчителем біології Курко Л.М. був проведений відкритий урок у 7 класі на тему: «Різноманітність земноводних. Охорона земноводних».

16:49 14.12.2020

Рубрика " Методична студія".«Різдвяна пісня у прозі». ЗЗСО №2.

     Відповідно до плану роботи відділу освіти та графіка методичних заходів 09 грудня 2020 вчитель Топчій Галина Валеріївна Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2  показала фрагмент уроку зарубіжної літератури у 6 класі за повістю Ч.Діккенса «Різдвяна пісня у прозі».

16:32 14.12.2020

Рубрика "Методична студія". Інноваційний урок з біології для учнів 8 класу. ЗЗСО №2.

   Відповідно до плану роботи відділу освіти та графіка методичних заходів 09 грудня 2020 вчителем біології Гвоздик І. О. був розроблений і проведений  урок на тему: «Серце людини: будова, функції» для учнів 8 класу. Протягом уроку учні ознайомилися  з особливостями будови серця та його функціями; розвивали  вміння аналізувати, критично мислити, робити висновки, пізнавальний інтерес ; виховували  працелюбність, активність, сформувати навички здорового способу життя.

15:58 14.12.2020

Рубрика "Методична студія". Урок розвитку мовлення «Кого я вважаю своїм другом?».

        Відповідно до плану роботи відділу освіти  та графіка методичних заходів 10 грудня  2020 року у  Жашківському ЗЗСО №2 у 3 класі проведено відкритий урок, а саме  :  Урок розвитку мовлення «Кого я вважаю своїм другом?». Урок провела вчитель початкових класів Лясковська Л.Л.

15:52 11.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано