A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДИ 2020

      Відповідно до Положення про обласну очно-дистанційну школу «Інтелектуальний резерв Черкащини», затвердженого наказом управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації  від 19.09.2008 № 523, з метою пошуку і відбору інтелектуально обдарованих учнів, надання їм додаткових можливостей для покращення рівня навчальних досягнень з навчальних предметів, формування навичок самостійної роботи, стимулювання творчого самовдосконалення і створення умов для реалізації інтелектуальних здібностей учнівської молоді працівниками  КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників" з 05 до 30 жовтня 2020 року буде проведено обласні інтернет-олімпіади з: української мови та літератури,  історії, правознавства, математики, фізики, астрономії, хімії, біології з екологією, географії, інформатики, інформаційних технологій.

16:23 09.09.2020

Повірка вогнегасників

     Відділом освіти Жашківської міської ради 2 вересня 2020 року було організовано  огляд та технічне обслуговування вогнегасників з метою забезпечення   працездатного   стану   та  якісної  експлуатації   у закладах освіти.     Технічне  обслуговування здійснювалось працівниками, які мають відповідну ліцензію та допуски. При перезаряджуванні вогнегасники обладнувалися манометрами, які дозволяють оцінювати готовність їх до роботи.

15:33 02.09.2020

СЕРПНЕВА НАРАДА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

     31 серпня 2020 року в приміщенні комунального закладу «Мистецька школа» традиційно відбулася серпнева конференція-практикум педагогічних працівників. У зв’язку із карантинними обмеженнями на конференцію були запрошені лише керівники та заступники керівників закладів освіти.

17:04 01.09.2020

НАВЧАННЯ БЕЗ МАСОК ДЛЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ, ГНУЧКИЙ РОЗКЛАД, БЕЗПЕЧНІ УМОВИ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ – ОПРИЛЮДНЕНО НОВІ ВИМОГИ МОЗ ЩОДО НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

      Вхід до закладу освіти і пересування по ньому будуть можливі лише у масці або респіраторі, однак учні 1-4 класів зможуть знаходитись у школі без них. Водночас у регіонах із “помаранчевим” рівнем епідемічної небезпеки педагогам під час занять рекомендовано використовувати захисні щитки. Відповідні вимоги до протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину оприлюднено на сайті МОЗ. 

15:56 30.08.2020

Огляд готовності закладів освіти до нового навчального року

    Відповідно розпорядження міської ради від 21.07.2020 року №35-З та наказу відділу освіти Жашківської міської ради  №69  від 23.07.2020 року «Про підготовку закладів освіти до 2020 – 2021 навчального року та роботи в осінньо– зимовий період» з 19 по 21 серпня проведено  моніторинг  готовності   закладів освіти до нового навчального року.

15:58 25.08.2020

Дмитро Мазур -  ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ.

     Указом президента України №335/2020 від 21 серпня 2020 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм» МАЗУРУ Дмитру Володимировичу - директорові Жашківського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки присвоєне звання  "ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ". Бажаємо  оптимального втілення всіх творчих і спортивних задумів, наснаги у професійному зростанні та майбутніх спортивних досягненнях! Неймовірних сил, світлого розуму і блискучих ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації. Нехай підґрунтям подальшого розвитку і плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я, натхненна думка, щирі почуття й підтримка рідних та колег.

15:50 25.08.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано